Blog

Jeg er liderlig! Er du ? Eller er du faldet i søvn ?

19. august 2016 MissK 4Comment

Sådan holder du dampen oppe på dine lyster

Hvad er lysten og hvorfor er der mange, der glemmer denne, sætter den sekundært, fordi der er travlhed med børn, karriere eller hus og hjem ? Jeg elsker at være kvinde og udleve dette. Jeg har her mine tips til, hvordan jeg vil hjælpe dig med at blive liderlig igen. Fordi:

Jeg er liderlig !

Av… Denne her er hård, da jeg aldrig bruger dette ord om lysten. Jeg har været lang tid om at tage hoppet til at skrive dette, da jeg egentlig er et meget privat menneske lige på dette punkt. Dette indlæg er udsprunget af bogen: “Tag dit lys hjem” af Pernille Melsted.

I mange år har jeg oplevet det som tabu, eller måske nærmere bare det her med at vi holder vore helt private ting for os selv. MEN hvis der ikke er nogle der åbner munden, så er der desværre nok en masse par, der udelukker sig selv for at få alt ud af livet.

Her er mine tips til hvordan du sikrer at være liderlig:

Husk at kysse varmt og længe (med tungen) hver dag og mindst 2 gange inden i lægger Jer til at sove.

Læg børn i seng og tal sammen. Læg planer om kæresteture, få passet børn, hund og hvad ved jeg og “stik af” sammen på en getaway (dem bugner det med) eller smut i biffen eller en tur på cafe’ og se hinanden i øjnene imens i flirter med hinanden, som dengang i kun var jer to. Parforholdet er ikke en sovepude, så lad være kun at tale sammen om “kan du huske dengang….”, men før det ud i livet også.

Hey… hvor fedt er det at ligge ved siden af kæresten, der ser Champions League ?

Sluk fjernsynet og tal sammen. Fjern fjernsynet fra soveværelset! Det er simpelthen i min verden ikke meningen, at der skal være fjernsyn i et soveværelse, ud med det og ind med nærvær. Smid tøjet helt og sov nøgne og tæt hver nat.

Vær tro mod dig selv og din partner

Drømmer du dig væk fra ham/hende du har valgt at leve livet med ? Hold fast i Jeres fælles holdninger og værdier og byg på disse. På den måde holder jeg fast i mig selv, og udvikler mig i mit forhold. Vær tro på alle måder. Her taler jeg ikke om utroskab, hvilket i mine øjne er lig med at så er forholdet endegyldigt slut. Jeg tænker på at være tro mod Jeres aftaler, båndet der er imellem Jer. Sæt ord på Jeres aftaler, selvom “det er indlysende” at han/hun skal gøre dit og dat… Det er slet ikke sikkert at din partner ved, at nu skal der altså ryddes op i skuret, eller hvad det nu er, man tror, og tænker er indlysende. Tag selv fat eller endnu bedre tag fat sammen og nyd hinanden.

Tryghed gør liderlig

Forestil dig at din partner ikke holder ord. dette bibringer utryghed. Han / hun lovede XXX og holder ikke dette. Det kan ske for alle nogle få gange, men er det en tendens, som er blevet en del af “hamsterhjulet” der bare ruller derudaf…. Så sig det ærligt og kærligt. I stedet har mange tendens til at gå og samle sammen på frustrationer og på den måde opbygge en mur, som på ingen måde fremmer at være liderlig. Hop ud af “hamsterhjulet”, det er befriende og styrker tillid og tryghed imellem Jer.

liderlig - love2live

“En femmer mere i “Palle´s Tivoli”

Mange oplever at hverdagen bare suser afsted. Der er job, karriere, børn, teenagere, som skal plejes og sørges for. Vær struktureret og læg en plan. Det er røvsygt, men det hjælper, således parforholdet sættes derop, hvor det efter min mening skal være. Det er ligeså vigtigt som børnenes tarv og karrieren / jobbet. Hvis der ikke er glimt og kærlighed Jer imellem, så er det lig med at energi niveauet til børn og job falder. Husk på sidst du og din partner nød sex. Hvordan var din dag herefter ? Fed ikke ? Man kan gå på vandet og den der irriterende madpakke, kørsel af en masse børn, købe mad, lave mad, vaske tøj og jobbet blev bare en leg. Mange glemmer at nyde elskov med hinanden og at sige kærlige bemærkninger og kysse. UPS…. Så må der hellere fyldes på fredag aften hver 5. uge og så går den nok lidt igen. Det er at smide en femmer i Palle´s Tivoli for mig. NO GO…….

Start i dag, det er bedre end i morgen

Gør det hver dag. Byg Jer en ny hverdag op, således at I får stjernestunder ud af en tur i containeren og hvad med havearbejde. Snup en lille fræk nederdel på, så skal du se hvad der sker både med dig selv og din mand. Gå I bad om aftenen inden I lægger jer tæt, nus og kys. Det behøver ikke ende i sex hver gang, men I holder dampen oppe.

Kærligst Kristina / love2live

 

Link til pernillemelsted.com  Her kan du læse mere og se alle de andre Kan du sige jeg er liderlig ? Kan du sige jeg er……. ? Det er et værktøj i personlig udvikling, som jeg varmt kan anbefale.

PS: Tilmeld dig love2live nyhedsbrev herunder og få nyheder, events og konkurrencer fra bloggen.

 

 

 

 

4 thoughts on “Jeg er liderlig! Er du ? Eller er du faldet i søvn ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *