Blog

Hvornår Var Du Sidst Liderlig ? Tanker…

11. november 2016 MissK 0Comment

Tanker om at være og føle sig fri

Tanker om at føle og være fri til at give sig hen. Hvornår var du sidst liderlig ? Spurgte jeg mig selv forleden. Tja… Lidt privat det her indlæg, men ret relevant at gøre sig disse tanker for mig. Hvad skal der til og hvad er det der er bedst for hver enkelt menneske, før de føler sig frie til at slippe sig løs.

Tanker om at Stråle af sex med love2live

Hvad der kan være af tanker…

Som er en bremseklods eller en kickstarter. Det er kun dig selv der kan sætte dig ned og mærke efter dette. For hvem er jeg at skulle pådutte dig mine tanker om hvad der er bedst eller værst for mig. Jeg giver alligevel lidt af mine stikord her. Tag det som inspiration til din egen “behovsliste” eller kyl dem ad Pommern til og find dine egne. Det vigtigste er at finde ud af, hvad der skal til at kickstarte dig og hvad der er “party killeren”.

Party Killers:

 • Utryghed
 • Økonomi
 • Jalousi
 • Aftalebrud (gentagne)
 • Hvide og sorte løgne
 • Huslige opgaver (støvsuger, vasketøj, madpakker etc..)

Kickstartere:

 • At føle sig elsket
 • At egne behov bliver tilsidesat for kærestens
 • Ærlighed
 • Plads mentalt/ empati
 • Forkælelse med små ting (igen empati og behøver ikke være noget, der skal købes, kan lige så godt være en blid massage eller en spadseretur i smukke omgivelser i naturen).

Tanker om oplevelsesgaver og parferie med love2live.dk

Tanker fra mig til dig inden weekenden sætter i gang. Jeg synes det er vigtigt at mærke efter for mig. Hvad er det der gør, at jeg føler mig fri og kan give mig hen ? Ved at svare på disse spørgsmål fra mig til mig, får jeg en fin indikation og ligeledes kan jeg bruge dette, til at mærke efter hvad partneren kickstarter på. Det er altså ret NICE TO KNOW. Altså hvis du også vil have plads til at være sexkilling, og derigennem få endnu mere ud af livet med din partner.

Du kan check dette indlæg ud fra love2live om emnet:

Jeg Er Liderlig! Er Du ?

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *