Blog

Livsstilsblog – Skønhedstips – Fjern Rynker & Meget Andet

22. juni 2017 MissK 1Comment

Love2Live er en livsstilsblog med skønhedstips

Livsstilsblog med skønhedstips. Det er en af mine passioner her på Love2Live. Jeg er vild med at finde nye tips, som jeg kan formidle herinde. Jeg gør det med udgangspunkt i egen erfaring med produkter, som jeg selv køber. Nu er det ved at være noget siden I har fået en rigtig “basker” mod rynker og i endnu højere grad fjern rynker. Der har jeg noget under opsejling, som jeg glæder mig til at dele med Jer.

livsstilsblog - Odense - danmark - kristina Sindberg

Love2Live Livsstilsblog

Her i dette indlæg vil jeg dele med Jer hvad der er up comming på Love2Live, og hvad det er, jeg brænder for, og ønsker at dele mere ud af i mine kommende indlæg. Der vil altid være de her skæverter, som jeg kalder Aha-oplevelser” udover hvad jeg nævner herunder. De er bare ikke rigtig til forudse komme. Den seneste var, at jeg inden et møde gik på toilet for at vaske hænder, trykkede sæbedispenseren ned og splat sagde det… Der var noget sæbe der var størknet i dispenseren og smut over på mine lyse bukser, så da jeg skulle hilse på forsøgte jeg at dække den (meget store) plet med min ditto dametaske. Det lykkedes ikke, og ved I hvad ,vi fik en rigtig god icebreaker på den måde inden mødet.

Livsstilsblog & Netværk For Kvinder

Hvad skete der egentlig med KLUB Q ? Den er i fuld vigør og jeg tænker på vores tur sidste år i august på Odense Å. Jeg kunne godt drømme om at tage denne tur igen med efterfølgende besøg på en Odense Restaurant. Jeg er også selv frisk på en opskrift til noget lækker mad eller en snack, men tænker at det altså bare er så skønt at sætte sig til bords med mad og drikke i dejligt selskab og smutte fra opvasken. Jeg håber I er friske på en sejltur, og mon ikke vi kunne finde lidt rosévin og nyde på turen, som sidst… Det gik da egentlig ret godt.

KLUB Q Netværksgruppe - livsstilsblog

KLUB Q – Love2Live Netværksgruppe

 

Livsstilsblog & Mode Blog

Jeg er vild med at finde lige det der stykke tøj, som passer ind i min stil. Det kan være alt fra et lille tørklæde, en ny sandal eller et par bukser eller en kjole. Jeg deler også med glæde ud af mine tips til mode. Blog fashion kalder nogle det, men jeg synes nu mere, at det er sparring for mig. Jeg nyder at give ud af mine tips, og selvom vi er bygget forskelligt, nogle med bredere hofter, topmave (Hep… det er mig), fyldige lår eller storbarmede, så giver jeg gerne min ærlige mening til kende om, hvad der kan fyres op eller ned for, således at du som kvinde føler dig aller smukkest, og fremhæver det, som får dig til at have det bedst og stråle mest.

Fyr Op For Dig Selv – Med Masser Af Sex og Noget Rødt

livsstilsblog

Livsstilsblog & Parforhold

Personlig udvikling er jeg vild med. Det “går så ud over” min partner og familie. Jeg har fundet ud af, at ved at være mig og hvile i det, så bibringer det masser af energi. Ikke at jeg nogensinde har manglet dette, er desværre (nogle gange ihvertfald) født med en raket motor…. Jeg har fundet ud af, at ved de kurser i personlig udvikling jeg har deltaget i og valgt at arbejde intenst med, får jeg større glæde i livet (og hey… mere af nærhed og sex).

Vidste Du Forresten #6 At Kærligheden Ikke Hænger På Træerne ?

 

Livsstilsblog & Billige Flyrejser

Billige flyrejser kombineret med et lækkert hotel er lige mig. Jeg nyder at opleve og dase. Der må gerne være noget fra begge Verdener på mine rejser. Er jeg på storbyferie, så er det et must at der er en terrasse på hotellet til mit hotelværelse, så jeg kan sidde og dase der med en god bog, et glas vin, sodavand og måske lidt lækkert til ganen. Det giver mig en særlig ro og energi til at tage ud med hop on/off og videre ind i både kulturelle og historiske oplevelser. Nu står der snart ferie for døren. Jeg glæder mig til at løfte sløret for hvad jeg får oplevet og kan tage med hjem til Love2Live og skrive om der må opleves på den kommende destination.

Her er en vidunderlig oplevelse fra sidste sommer på Rhodos:

Unik strandoplevelse på Nikolas Beach  

livsstilsblog - love2live - dansk blogger

Kristina Sindberg Er En Af De Danske Bloggere

Ja sådan er det. Min blog hedder som de par tusind faste læsere her er Love2Live. Jeg er taknemmelig for at I læser med og drømte som ganske ung om at skrive en bog. Det blev aldrig til noget. Til gengæld er det blevet til meget skriveri i privat regi og i et års tid herinde. Jeg blev i forbindelse med et kursus, som jeg deltog i spurgt, om jeg ville stille op til et interview for Hendes Verden om min historie fra kurset: Tag Dit Lys Hjem af Pernille Melsted. Med alle de lys jeg havde taget hjem fra stress til at tage springet ud i min drøm om at skrive og dermed få trukket nogle “tunge døre” op ind til nogle rum i mit indre slot, som jeg havde gemt eller helt glemt. Du kan læse interviewet her:

Et Interview Om At Genfinde Lys I Livet For Mig  

livsstilsblog - dansk blogger - kristina sindberg

Livsstilsblog Med Hår & Negle

Med hud og hår og ind til benet får du her på Love2Live masser af tips til både den indvendige og udvendige skønhed. Alt lige fra en gør det selv ansigtsmaske til mine #vidste du forresten med den lidt “skarpe tunge” på disse indlæg. Så jeg spænder vidt, men er jo også en kvinde +40 som har prøvet lidt af hvert både inden for kosmetik og hudplejebranchen til den finansielle sektor, skilsmisse, livet videre, 3 børn, hund og kat og så er jeg vild med naturen og dens kræfter og ikke mindst min have. Du kan læse nogle af mine indlæg om disse emner herunder:

Guldsmed Johan Veje Frister Mig Og Nogle Nye Negle

livsstilsblog - danske bloggere - kristina sindberg

Smuk Blød Hud Med Denne DIY Maske (og tip til en grøn gudinde)

Vidste Du Forresten #At Man Bliver Budt Hvad Man Lader Sig Byde

Er et indlæg som jeg skrev dybt inspireret af Lone Kühlmanns bog: “Lev Selv” og som jeg personligt er meget glad for. Det satte mange ting i perspektiv for mig. Du kan læse det herunder:

Vidste Du Forresten 

Jeg glæder mig til en masse aktivitet her på Love2Live med alt det jeg nyder at skrive mest om. Det kommer lidt i ryk, idet jeg ikke bare skriver for at skrive. Der må godt være noget vægt i dette, selvom jeg indimellem nyder at lave de her skæverter som jeg skrev om indledningsvis.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Livsstilsblog – Skønhedstips – Fjern Rynker & Meget Andet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *