Blog

Derfor giver mindfulness dig mere nydelse seksuelt

13. september 2016 MissK 3Comment

Nydelse seksuelt får du mere af med mindfulness

Når du dyrker mindfulness, vil du opleve en gevinst i din seksuelle nydelse. Årsagen er, at du lærer at give slip i alle forstyrrende tanker og være i et med din nydelse. Du bliver derfor i stand til at mærke din krops sensitive områder i endnu højere grad.

Nydelse med love2live.dk
Når mennesker glemmer at pleje deres seksualitet, sensualitet og parforhold, er der noget, der lige så stille visner.

Kærligheden dør i leverpostejmadder

Når mennesker glemmer at pleje deres seksualitet, sensualitet og parforhold, er der noget, der lige så stille visner. Det er derfor jeg giver dette tip til, hvordan du selv kan gøre noget, inden “kæden hopper af”. Med en kropsscanning der tager ca 10 – 15 minutter, vil du opleve en bevidsthed om hver enkelt lille sted i din krop, som du seksuelt får glæde af, idet du bliver i stand til at give dig fuldstændigt hen. Du lærer kort og godt dig selv at lade alle dine gøremål passere for en stund og bare nyde at give dig hen.

Skab plads til at få nydelse

I en travl hverdag med familie, job, fritidsinteresser, havearbejde (fortsæt bare selv…) hører jeg tit spørgsmålet: Hvordan får jeg tid til mig selv? Den tager du dig, lyder mit svar. Sorter ud i hvad der er vigtigst for dig. Eller planlæg din uge og få sat mindfulness ind 3 gange hver uge på bestemte ugedage. Du vil helt sikkert få dine næres forståelse og opbakning til at tage dig en halv time til dig selv 3 gange om ugen.

Du ved det bare ikke, fordi du aldrig har prøvet

Lige nu burde jeg fare rundt i haven og samle alt det haveaffald op, som jeg producerede i går. Det har jeg fravalgt, idet jeg har en aftale med mig selv om, at jeg skal lave mindfulness. Alle de her aftaler med dig selv og din endeløse to do liste er forstyrrende. Planer og atter planer om praktik i hverdagen, dræber simpelthen din nydelse seksuelt. Når du lægger en plan om at dyrke mindfulness, så er det en gave til dig selv, der tager 10 – 15 minutter og bliv liggende / siddende lidt bagefter, til du føler dig klar. Det der afholder dig for at tage denne frihed til dig selv, foregår kun imellem ørerne på dig. Du vil blive overrasket, når du mærker dine næres forståelse for, at du også har brug for at tage en halv times tid til dig selv nogle gange om ugen.

Find gode øvelser og opnå seksuel nydelse

Der findes masser af Apps og gratis øvelser på nettet. Jeg bruger nogle gode gratis øvelser, som jeg har fundet på nettet. Det har egentlig ikke været min målsætning, at jeg skulle få endnu mere nydelse seksuelt af disse øvelser. Det er simpelthen en sidegevinst i min personlige udvikling, som handler om at gøre mere af det, jeg havde glemt.

Flere tips til parforholdet ? Her links:

Olie du kan massere din partner med

Jeg er liderlig! Er du ? Eller er du faldet i søvn ?

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

3 thoughts on “Derfor giver mindfulness dig mere nydelse seksuelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *