Velkommen på Love2Live.

Jeg hedder Kristina Sindberg og bor i Odense. Bloggen kom til verden i april 2016, da jeg havde en kæmpe lyst til at give mig selv “fri” og fyre op for min kreative side og på samme tid dele de tanker og tips, som jeg selv er glad for, eller kan undre mig over som voksen kvinde. Det er ren hobby, og jeg nyder de stunder, hvor jeg skriver, og får dyrket min store glæde ved at skrive. På samme vis som andre spiller golf, håndbold eller andet i fritiden og tager deres frirum dér.

Jeg arbejder med digital marketing i mit eget firma KS-Online Marketing som solo-selvstændig. Jeg har tidligere arbejdet indenfor forsikringsrådgivning, og før dette i en lang årrække været i hudpleje og skønhedsbranchen i flere forskellige typer jobs hos bla. Estee Lauder Companies A/S og L’Oreal Luxury Products, alle med salg, events, markedsføring, uddannelse, kundepleje og rådgivning som områder.

Her på Love2Live er typisk tips & tanker for både mænd og kvinder +40. Børnene er ikke børn mere. De er teenagere eller flyttet hjemmefra. Hvem er det nu partneren er ? Og hvordan med venner og veninderne. Fik du husket at holde forbindelsen ? Nu er det voksne liv startet, og hvad skal vi så lave ? Det får du masser af inspiration og min erfaring i herinde og herudover tips til alt lige fra mode, skønhed, rejser, mad og drikke til AHA(Oplevelser) med mit twist på dette.

Rigtig hjertelig velkommen på Love2Live

Kærligst Kristina

Kontakt:
blogger@love2live.dk

For annoncering og blog-samarbejde på min blog, er I også mere end velkommen til at sende mig en mail (på samme mail: blogger@love2live.dk)

På forhånd tak.