Blog

Winterberg er 1 af mine 5 favorit rejseoplevelser

21. august 2016 MissK 0Comment

Mine 5 favorit-rejsemål

  • Californien
  • Alsace
  • Palma de Mallorca
  • Malta
  • Winterberg

Jeg elsker at rejse, det bibringer så megen glæde, inspiration, nærhed og “aha” oplevelser til mit liv. Dette er det sidste indlæg i serien om mine favorit rejseoplevelser. Her går turen på skiferie til Winterberg.

Winterberg - love2live

Winterberg - love2live

Winterberg

Har I lyst til skiferie ? I er måske ikke så øvede ? Eller som os en sammenbragt familie på forskellige niveauer ? Så er Winterberg en anbefaling værd. For det første er der ikke langt. Det ligger i Tyskland og der er løjper til nybegyndere, øvede og mere rutinerede. Det er alle tiders sted til at finde ud af, om skiferie er noget for Jer.

Skiskole er et must for os!

Vi har været i Winterberg 2 gange. Skiskole er så godt og er rigtig godt givet ud, idet al nyttig viden her bliver gået igennem. Det har vi haft glæde af. Jeg er sikker på,at vi har fået endnu mere ud af skiferie med skiskole i starten af ferien. Teenagerne drøner nu afsted, så jeg er stået af. Det gode er, at vi alligevel hele tiden mødes ved lifter, og kan hyggesnakke i liftene på vej op ad bjerget igen.

Hoteller i Winterberg

Hoteller er der masser af. Vi valgte det første år at bo i ferielejlighed, hvor vi selv kunne lave lidt mad. Det andet år hotel. Det er skønt at stå op til en aktiv dag og bare sætte sig ved et morgenbord fyldt med masser af sundt og lækkert inden dagens fysiske udfoldelser går i gang, synes jeg.

Udstyr

Vi har lejet udstyr hver gang på vore skiferier. Det fungerer rigtig godt for os. Vi er blevet mødt af hjælpsomhed og ekspertise. Det er trygt. Jeg føler mig altid som en and der vralter afsted, når vi er iført skistøvlerne for første gang, men det går hurtigt med at vænne sig til dette.

Skiferie giver godt både mentalt, fordi vi taler endnu mere sammen om dagens oplevelser. Herudover får vi masser af frisk luft, sol og motion. Jeg kan virkelig anbefale at prøve skiferie.

Før skiferien

Sørg for at have en rejseforsikring med i bagagen, idet det blå sygesikringskort ikke dækker dig optimalt. Du kan mildest talt komme til at stå med en gigantisk regning for hjemtransport, lægehjælp etc. Så kontakt dit forsikringsselskab og spørg ligeledes om du har skiferiedækning tilvalgt på din årsrejseforsikring.

Du kan læse mere om det blå sygesikringskort på huskdetblaa.dk og bestille kortet på Borger.dk

Pas på huden

krop og ansigt - love2live - skiferie
Efter en dag på løjperne er denne et must til at reparere din hud, så den føles blød og lækker og er parat til næste dag i solen i sneen igen.

Solen er hård ved huden, når du er på ski. Den reflekteres i den hvide sne og du får let en smuk kulør, hvis du har solcreme på. Herudover holder den lækre brune farve længere. Når du er tilbage efter en dejlig dag i vind og sol, er det vigtigt at fylde huden med masser af fugt, således den beholder sin spændstighed ved at blive repareret. Der findes en ikke fedtende olie, der er sublim til dette, idet den blandt andet indeholder koncentreret hybenkerneolie, som giver dig en blød og lækker hud. Det er MOL&B der har lavet denne.

Glædesdepotet

Glædesdepotet fyldes dejligt op inden afrejse med kig på området du rejser til. Vejret, sneen og et kig til lifterne giver rejsefeber på så skøn en måde synes jeg.

På dette link (ikke sponsoreret) findes der en masse info om området, webcams etc. Skiliftkarrusell

Winterberg - love2live

Rigtig god fornøjelse med skiferien. Det vil glæde mig at høre hvor I tager hen, så skriv endelig i  kommentarfeltet. Det er så skønt med udveksling af inspiration, det nyder jeg.

Se mine andre favorit rejsemål til:

Californien   Alsace   Palma de Mallorca   Malta

Kærligst Kristina / love2live

PS: Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. I dette sender jeg nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Jeg lover ikke at spamme dig, det hader jeg selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *