Blog

Nøddetærte Let Opskrift Som Smager Skønt

27. oktober 2016 MissK 3Comment

Nøddetærte, Jordbær Og Dreamteamet

Jeg fandt forleden en opskrift på den letteste nøddetærte i mit lille arkiv med opskrifter. Den er så let, så det er en leg. Den er på samme tid virkelig velsmagende, sød og sprød. Jeg serverer gerne bær til og kun fantasien sætter grænser (og måske årstiden). Herhjemme er vi vilde med jordbær, og jeg fandt nogle ret velsmagende fra Holland.

Nøddetærte let opskrift hos love2live.dk og på Royal Copenhagen

 

Nøddetærte opskrift:

  • 200 gram hasselnødder
  • 200 gram sukker
  • 3 æg
  • Evt. flormelis til pynt

Slå æggene ud i en skål og pisk dem med din elpisker. Hæld herefter sukkeret i og pisk yderligere et par minutter mere.

Nøddetærte opskrift og love2live

Blend hasselnødderne til de er næsten mel, men sørg for at der stadig er lidt “grovere” stykker (se billedet herunder). Hæld herefter nødderne op i din æg og sukker blanding og vend det hele rundt med en ske.

Let opskrift på nøddetærte hos love2live.dk

Hæld blandingen op i en springform. Bag nøddetærten i ovnen ved 180 grader i 30 min. Husk at check at kagen er bagt med en strikkepind eller lignende. Hænger der noget ved din pind, så ind i ovnen igen. Du kan evt. lægge et stykke stanniol over kagen, så den ikke bliver for mørk de sidste 10 minutter. Lad den stå og køle af. Herefter kan du tage en si og hælde flormelis i, så du fordeler det fint ud over din kage.

Nøddetærte og Jordbær

Nøddetærte og jordbær er lige det vi bedst kan lide herhjemme. Den smager også rigtig godt med lidt mere syrlige bær. Det er en smagssag, og jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med denne lette opskrift på nøddetærte. Nu kan mit Dreamteam bare komme hjem, så vi kan nyde nøddetærte sammen. Jeg er klar…

Nøddetærte opskrift og Royal Copenhagen på love2live
Vente vente… Kom Så Dreamteam…

Se indlæg om opbevaring af hasselnødder på love2live: Gode Nødder

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.3 thoughts on “Nøddetærte Let Opskrift Som Smager Skønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *