Rejser & (aha) Oplevelser

London – 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser

20. april 2019 MissK 2Comment

London – 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser

London er skøn. Så er det sagt. Med alle de mange muligheder for storbyferie og med masser af parker som oaser, når du trænger til at hvile benene og hovedet, inden turen fortsætter rundt i denne skønne by. Her får du 5 tips, som er virkelig fine at vide inden du tager afsted. Kan dog også bruges, hvis du vil inspireres til at prøve noget, som du ikke havde planlagt hjemmefra.

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Notting Hill - portobello road marked - Alices

Fra Gatwick Til London

Der er masser af fine offentlige forbindelser ind til London. Både bus og tog. Jeg valgte en taxa, som jeg havde booket hjemmefra. Det kostede 100 kroner mere end hvis vi havde taget Gatwick ekspressen (vi var 3 voksne). Det tager lidt længere tid end transporttiden med toget og tuben efterfølgende, som vi skulle have skiftet til for at komme videre til Paddington. Jeg nød at blive hentet og bragt lige til døren ved vores hotel og synes det var rimeligt med den “hund” for den luksus. Udover det fik vi også set lidt ekstra på vores tur til hotellet.

Jeg bookede taxaen via booking.com >>> (obs ikke sponsoreret bare et tip).

London – Busser & Tog (Tuben)

Her får du lige et par kort over busser rundt i London, samt kort over undergrundsbanen. Du kommer virkelig let rundt med undergrundsbanen i London. Vi gik på trods af det alligevel 15 kilometer om dagen på de 5 dage vi var afsted, så tag nogle gode sko med eller køb nogle ekstra, når du nu er i dette shopping mekka, det gjorde jeg (2 par). Det er dejligt at veksle lidt og tage en bus. På den måde får du set lidt af London undervejs til din destination.

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - kort - busser londonLondon - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - kort - undergrund london - tube

Vi tog bussen et par gange til Notting Hill. Det er virkelig et smukt område, og du kommer let lidt væk fra det hæsblæsende turist tempo, som denne bydel byder på. Vi tog derud først på dagen den ene gang, og nød det smukke marked uden det store mylder af mennesker.

Du finder åbningstider og anden information til Portobello Market HER >>>

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Notting Hill - pink trees London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Notting Hill - portobello road markedRejser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Notting Hill - Isvaffel - Instagram - milcoollondon

Check lige denne lækre is ud… Den er fra den fineste is-butik, som hedder Milk Cool London, ret Instagram likelig, og så smagte den himmelsk. Vi valgte vores smagsvarianter, derefter blev isen rørt, og sindigt blev vores is kreeret bagefter.

Du finder adressen til Milk Cool HER >>>

London Eye – Book Billet Hjemmefra

Det er virkelig værd at bestille fast track billetter til Coca-Cola London Eye. Det kunne jeg tydeligt se på vores fast track kø, der var konstant i flow ift. dem som ikke havde købt billet til det store pariserhjul på denne måde. Jeg er ikke vild med højder, men det var overhovedet ingen sag at køre op med London Eye. Det går så stille og er på ingen måde som jeg havde forestillet som en tur i et pariserhjul i Tivoli. Det er en absolut fantastisk oplevelse. Jeg havde booket billetter til lige ved solnedgangstid, samt havde jeg brugt yr.no forinden for at checke vejret. Jeg bookede en lille uges tid inden, men vil du have de senere tider, hvor London ligger hen i tusmørke med alle byens lys skal du være noget før ude.

Du kan booke via den officielle hjemmeside for London eye HER >>>

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - London Eye - Coca colaLondon - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - London Eye - Coca cola

Shopping

Der er generelt ikke noget at spare på shopping i London. Der er dog en masse spændende butikker, som vi ikke ser hjemme i Danmark, som har lækkert tøj og til priser som er til at overkomme. Vil du se et andet stormagasin end Harrods, så tag ind forbi Liberty ved Regent Street i Soho. Her finder du masser af alle de kendte designeres lækkerier. Det ligger ikke langt fra Oxford Circus Underground.

Du kan checke Liberty Department Store Her >>>

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Liberty - StormagasinLondon - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Liberty - Stormagasin

Jeg blev virkelig rigtig meget træt 2 gange, altså som i virkelig træt i benene og kroppen. Derfor er det helt vidunderligt med alle de grønne oaser, som London byder på. Vi lagde os i forårssolen med kig til Tower i Trinity Square Gardens med en masse medbragt drikkelse fra en nærtliggende kiosk, og fik trukket tempoet lidt ud, imens vi bare nød at komme til kræfter igen. Ellers er der masser af barer og Starbucks reddede mig anden gang… (Efter en vild power shopping).

Rejser og Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Westminster - West End - Starbucks

London & Spisesteder

London er fyldt med kulinariske oplevelser. Jeg har efterhånden lært, at det er en god ide´ at gå lidt væk fra de helt store turistede gader og finde restauranter der istedet. Et sted som jeg bare må fremhæve er Caffe Concerto, de har en rigtig gammeldags engelsk te servering med små sandwich, kager i alle afskygninger ja… ligesom man ser i gamle engelske film eller læser om i Agatha Christies bøger.

Vi besøgte Caffe Concerto – Piccadilly, den finder du HER >>>

Der blev også spist fish and chips (det måtte prøves igen) fra en lille lokal restaurant i Paddington, hvor vi boede.

Rejser & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Paddington - Fish and chipsLondon - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Caffe ConcertoRejser og Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Caffe Concerto

Paddington Bassin

Vi boede som nævnt i Paddington. Et virkelig fint udgangspunkt for at se London. Fine forbindelser og tæt på dobbeltdækker busserne, som vi tog en hop on hop off tur med. Jeg kan virkelig anbefale at tage sådan en bustur. Det giver et rigtig godt overblik og man får set rigtig meget af London på den måde. Kig Jer for inden I booker denne bustur, de reklamerer med billigere priser, hvis du booker hjemmefra, men jeg fik handlet prisen ned til det samme som den med online rabat. Herudover er der et stort udbud, så jeg var glad for ikke at have booket denne tur hjemmefra, da jeg først havde overblik over ruten, og hvor vi kunne hoppe på, da vi var fremme ved vores hotel.

I Paddington er der virkelig trygt at bo. Der er rent og pænt og jeg følte mig aldrig utryg ved at være der alene med mine to unge mennesker. Besøg området Paddington Bassin, som ligger lidt bag den travle gade ved stationen. Her er smukt og en fantastisk stemning med udskænkningssteder og nogle få restauranter.

Rejser & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Paddington - Paddington bassin

London – Mine 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser

Her opsummerer jeg lige mine 5 tips:

Tag en taxa fra lufthavnen, som du har booket hjemmefra (det kostede næsten det samme og var fast pris).

Køb et Oyster Card (enten hjemmefra eller derovre, det er superlet).

Dan dig et overblik over undergrundsbanen hjemmefra (og kom endnu lettere i gang med at bruge dette net af nem transport).

Tag en hop on hop off tur med en af de flotte røde dobbeltdækkere og se endnu mere af London.

Book fast track billet til London Eye hjemmefra (check evt. vejrudsigten – jeg bruger yr.no).

 

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Kristina Sindberg

Jeg havde læst i Politikkens rejseguide til London (en rigtig gammel version, men det gjorde ikke den store forskel, (bygningerne er ældre derovre, og det samme er historien:).

Jeg læste også en del inden vi tog afsted ovre hos Kristoffer Føns, og fik virkelig god inspiration der. Du finder virkelig mange gode tips derovre >>>

Nu er vi hjemme efter 5 dage i skønne London. Lidt pund er der tilbage og 3 slidte Oyster Cards (som kan bruges næste gang, vi tager til London), samt ikke mindst en masse vidunderlige oplevelser rigere. Jeg håber, du kan bruge mine tips fra vores tur til din inspiration.

Læs om 5 af mine andre favorit rejseoplevelser her >>>

Eller snup et kig på min side med rejser og AHA oplevelser HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld nyhedsbrev >>>

2 thoughts on “London – 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *