Blog

Mor Og Datter Tid – Snup Den Og Bliv Gladere

9. juli 2018 MissK 1Comment

Mor Og Datter Tid

Mor og datter tid er ubeskrivelige stunder for mig. Jeg bliver glad i mit hoved og stolt som en pave, når jeg sidder med min nu voksne datter og taler med hende.

Mor og datter tid - love2live - kristina sindberg

Mor Og Datter Tid Med Voksne Børn

Hun er 20 og tiden med bleer og “holden” øje med, at der ikke sker noget er ovre. Vi har fred og ro til at nyde frugten af et meget tæt liv sammen, hvor der alligevel har været masser af rum til at vokse op og videre ind i livet sammen. I dag har også været særlig.

Spørg Ind Og inspirer Med Noget Du Selv Holder Af

Vi snuppede en forkæl fødder dag og fik snakket og grinet løs. Også når det ikke kildede at få filet fødderne. Det jeg vil med dette indlæg er at give min følelse af glæde videre over, at have det privilegie at kunne snuppe sin voksne datter ud af en travl hverdag og med ind i et både trygt rum med mor og samtidig anerkende selv, at det ikke længere er en tur i badeland, der virker. Spørg ind til interesser, men kom også op med noget du selv synes er dejligt og lav mor og datter tid med dette. Det giver så dejlig inspiration begge veje at prøve noget sammen, som er nyt for den anden.

Teenagere og kunsten at få kontakt…

Disse stunder bringer os tæt og holder en særlig nærhed. Efter de unge er flyttet hjemmefra eller bare er under ombygning i hjernen, imens de er teenager og der nærmest ingen kontakt er at få hvis man ikke er en seng, mobil, fodbold, øl eller hvad ved jeg skaber nogle gange konflikter. Jeg har efterhånden lært at det virker når man går ægte til værks med netop noget den unge holder af at lave sammen med mig som forælder eller omvendt det at dele ud af noget lige fra et spil kort en helt almindelig aften til sådan en plej fødderne dag som denne i dag.

Vil du læse mere om emnet ? Læs min artikel om at betale hjemme eller ej HER – Du kan også hente inspiration fra Magasinet Liv som har skrevet denne artikel:

Her 7 anderledes ting, som din datter og dig vil elske at lave sammen

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Mor Og Datter Tid – Snup Den Og Bliv Gladere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *