Blog

Et Interview Om At Genfinde Lys I Livet For Mig

15. november 2016 MissK 5Comment

Interview om at tage lys hjem

Interview til Hendes Verden, fotografering af Jacqueline Fluri og ikke mindst en refleksion over de mange lys jeg har taget hjem efter et foredrag af Pernille Melsted i Odense i foråret fik jeg med via dette i København for nylig sammen med journalisten, der spurgte ind til dette:

“At tage sit lys hjem”

Kristina Sindberg - jacqueline fluri fotografi - love2live interview Egmont Hendes Verden
Kristina Sindberg blogger på love2live.dk foto: Jacqueline Fluri

Det er hårdt arbejde og somme tider har jeg givet slip en stund. MEN… Det hele værd. Det der gjorde, at jeg endelig forstod dette om skyggearbejde var et foredrag af Pernille Melsted “Tag dit lys hjem”.  Hun formåede at give mig koblingen til dette med lysene. Jeg købte senere hendes bog: “Tag dit lys hjem”. MEN at høre Pernille fortælle om slottet, som vi alle har indeni og alle de døre ind til rum i dette slot, som vi hver især kan have glemt (eller gemt) væk og især de billeder, der dukkede op for mig om de glemte og gemte rum…

Fik mit liv til at tumle rundt som en kolbøtte

OG ikke mindst mig til at stå ret op med åbne øjne og fyldes med energi til at flå de døre op inde i mig, som jeg ville have mere af, eller som jeg havde sat i skyggen og set som “ikke tilgængelige rum” for mig at være i. Derfor begyndte jeg med at skrive i min fritid på love2live. En blog med mine små som store ting jeg nyder, og alt det jeg synes er barske løjer og herlige aha oplevelser. Derfor var det vidunderligt at fortælle løs om alt dette i et interview i håb om at andre kan få inspiration til at finde deres lys med dette “værktøj”.

Kristina Sindberg - jacqueline fluri fotografi - love2live interview Egmont Hendes Verden
Kristina Sindberg blogger på love2live.dk foto: Jacqueline Fluri

Jeg kan på det varmeste anbefale at læse bogen “Tag dit lys hjem” og opleve Pernille holde foredrag. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år, idet alt det som efterfølgende er kommet med de lys, jeg nu har taget hjem har bibragt mig så megen glæde og lys i mit liv, som jeg aldrig havde fået, hvis ikke det havde været for den lyse ide´ jeg fik at melde mig til det foredrag en forårsdag i Odense.

Kristina Sindberg - Hendes Verden - love2live
Artiklen fortæller også om Christiane. Hendes erfaring og lys der er taget hjem er fascinerende, samt tips til at komme ud af skyggen fra Pernille Melsted.

Links:

Se interview i Hendes Verden   og se mere om bogen “Tag dit lys hjem” samt læse mere om Pernille Melsted

Her finder du en vidunderlig og excellent dygtig fotograf Jacqueline Fluri

love2live indlæg om at tage sit lys hjem:

Jeg er liderlig. Er du ?   Fantastisk Foredrag   Personlig Udvikling Side på love2live med indlæg om alt fra stress til at give hedeture og grænser et check.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

5 thoughts on “Et Interview Om At Genfinde Lys I Livet For Mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *