Blog

Blomster festival fyldt med engagement og oplevelser

18. august 2016 MissK 0Comment

Blomster og engagement pryder min by Odense

Blomster kan og gør noget særligt, derfor er jeg lykkelig over at bo i Odense, hvor vi har Odense Blomsterfestival. I dag er dagen hvor Odense Blomsterfestival vil pryde min by til på søndag. Protektor er H.K.H Kronprinsesse Mary. Jeg er vild med blomster og at se hvor meget, der bliver kreeret af en masse skønne frivillige og engagerede gartnere og kunstnere overalt i byen. Det er en fryd. Jeg har været lidt rundt og snakke og se med her under opbygningen. Sikke et engagement der er overalt.

Blomster Festival Odense - love2live
Der klargøres overalt i byen til Blomster Festival i Odense.

Der er åbningsceremoni i dag torsdag den 18. August. Fredag kommer Ghita Nørby til byen og afslører navnet på en ny skøn duftende haverose forædlet af Rosa Eskelund.

Ved mit kontor har vi naturligvis også pyntet op, og støtter op om blomster festivalen. Jeg synes det er dejligt og vigtigt at støtte op lokalt, uanset om man bor i en lille eller større by.

Jeg er så heldig at kunne se lige over på klosteret i Jernbanegade ved Gråbrødre Plads fra mit kontor. Der er så smukt lige midt i byen og som en lille oase. Herunder et billede fra opbygningen. Jeg kan varmt anbefale at lægge vejen forbi og se det færdige resultat.

Odense Graabrødre Kloster - Blomsterfestival - love2live

Du kan finde program om Odense Blomster Festival HER

Rigtig god fornøjelse til alle Jer, der lægger vejen forbi Odense Blomster Festival.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Tilmeld dig love2live nyhedsbrev herunder og få nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Vi ses i din indbakke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *