Blog

August favoritter og nye (PÅ)HIT til september

31. august 2016 MissK 1Comment

Masser af august favoritter på bloggen

August er for mig en smuk måned, her står alt fint og grønt i naturen, huden er stadig gylden fra sommerens ferie og august byder også stille velkommen til den næste sæson på året. Mine august favoritter har budt på både oplevelser, personlig udvikling og masser af skønhedsprodukter.

5 ting jeg har lavet i august:

  • Været på den hedeste kærligheds getaway
  • Makeup aften
  • Koncert med Gnags og Wafande
  • Nyt lys er taget hjem
  • Hjemmelavet æblegele

August favoritter med love2live

 

Hed kæreste getaway

Har du prøvet at hoppe fuld af forventning og tillid til din partner ind i hans bil og blot lade dig køre afsted ud i det blå uden at vide hvor I skal hen ? Hvis ikke så fortæl ham denne historie, eller gør det selv for ham.

Da vi kom frem til det hemmelige sted og jeg så den smukkeste bygning, som ligger lige ud til Svendborg Sund tabte jeg helt vejret og ALT forsvandt. Der var kun kærlighed i luften, bare drømmemanden og jeg.

August favoritter - Stella Maris - love2live
Stella Maris ved Svendborg var det hemmelige sted for vores getaway.

Det lækreste værelse, kaffe på terrassen med de mest udsøgte mini kager af forskellige slags på et 3 etagers fad. Lækker middag om aftenen i den skønne restaurant med en ubeskrivelig udsigt og den perfekte morgenmad næste dag samme sted. Det var de perfekte rammer for mig at nyde livet med min mand. Stedet er Stella Maris ved Svendborg. En af mine august favoritter, der smelter mit hjerte.

Makeup aften

I august skulle jeg prøve for første gang i lang tid at holde en makeup event sammen med Heidi, som har en negleklinik i Odense. Da rusten var banket af, og vi var i gang, nød jeg det, jeg holder så uendeligt meget af. AT HJÆLPE. Det at hjælpe andre kvinder med at sætte fokus på det, de kan fremhæve og dermed se endnu smukkere ud. Jeg lærte en masse denne aften selv.

Koncert i Den Fynske Landsby

August favoritter - Gnags - Wafande - love2live

Jeg nyder helt ind i marv og ben at høre musik og da Wafande gav den på scenen med hans glade rytmer og der efterfølgende blev givet fuld gas med Gnags var jeg i mit es. Jeg elsker at danse og nyde gode venners selskab. Den Fynske Landsby er en unik ramme om koncerter, der er en intimitet og nerve, som man sjældent oplever andre steder. Jeg kan på det varmeste anbefale en tur til koncert her. Hvis du ikke bor i nærheden kunne du måske kombinere det med at tage på et kæreste getaway. WAU… Dobbelt op på oplevelser.

August favoritter - love2live
Peter AG er ikke for fin til at stille sig op og snakke med lydfolkene imens Wafande gav den fuld gas på scenen. FEDT!

 

Nyt lys taget hjem

Jeg har overskredet en grænse. Det er virkelig en af mine store august favoritter for mig. Jeg har skrevet et indlæg, der ligger mig meget på sinde, da mange par glider fra hinanden, fordi de glemmer både sig selv og hinanden. Det hedder: Jeg er liderlig! Er du ? Eller er du faldet i søvn ? Du kan læse det HER  Årsagen til, at det var overskridende, var at jeg turde bruge ordet liderlig. Jeg er dybt inspireret af forfatter Pernille Melsted, som har skrevet bogen: Tag dit lys hjem. Her er der et kapitel om netop dette emne. Du kan se mere om bogen og Pernille HER  Det der fik mig til at arbejde med dette var hendes spørgsmål: Kan du sige: Jeg er liderlig. Det kunne jeg ikke. Jeg kunne simpelthen ikke sige det. At være det er en anden snak, men jeg puttede et andet ord på.

Hjemmelavet æblegele

For nylig kørte jeg forbi en af de her mange boder på en landevej. Denne var der både marmelader, blomster, syltede lækkerier og meget andet at købe hos. Jeg købte lidt vildt ind. Inspiration fik jeg tillige. Så da mit paradisæbletræ nu står fyldt med tusindvis af æbler begyndte en rejse i at finde en opskrift på æblegele. Se det er ikke let. Jeg fandt i dusinvis af meninger om dit og dat, så jeg var mere forvirret bagefter, end da jeg startede min søgning efter en let opskrift, som ikke behøvede at inkludere fuldt udstyr af enhver tænkelig art til en nybegynder som mig.

Så tog jeg helikopteren

Og med denne fik jeg et overblik, og valgte det ud, jeg kunne bruge til en let opskrift. Nu har jeg æblegele i glas, der smager himmelsk, og som var let at lave. Lige til at tage med over i de næste måneder til at mindes sommeren 2016. Se opskrift.

Æblegele af paradisæbler - love2liveI den kommende måned står den på mit “rigtige arbejde”, iblandet min hobby der gør mig glad i låget:

AT BLOGGE

Jeg glæder mig til en ny måned på bloggen, og har lavet et lille spørgeskema til Jer, der kunne have lyst til at give mig et ord med på vejen. Årsagen til dette er,, at jeg egentlig har så meget på hjerte og elsker at skrive, men hvad vil I have mest af på bloggen love2live? Vil du give mig dit ord om dette ?

Det vil glæde mig meget, da jeg nyder inspiration. Du kan gå til ordene HER Der trækkes lod om 10 prøvesæt med energidrik og proteinbars blandt alle svarene den 30. september. Vinderne får direkte besked. Du kan også skrive dit ord i kommentarfeltet herunder, eller på Facebook under indlægget eller bare sende det ind i kontakt formularen her på bloggen.

Dit ord gør en forskel for mig

På forhånd tusind tak.

Jeg ønsker Jer alle en vidunderlig ny måned.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

One thought on “August favoritter og nye (PÅ)HIT til september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *