Life

Testkørsel Af BMW Og Noget Om Kvinder Og Biler

15. marts 2017 MissK 1Comment

Testkørsel af en BMW Grand Coupe 420 D – På Min Måde

Testkørsel… Tja… Jo det vil jeg kalde det. I sidste uge havde jeg fornøjelsen af at testkøre en skøn vogn, som jeg ville se nærmere på, fordi jeg synes, den ser ualmindeligt godt ud. Jeg var nysgerrig efter, om den ku´ det dér, jeg ønsker mig af en bil. Det er derfor ikke et indlæg med en masse tal og regnestykker, det handler om, at jeg har nogle ønsker og behov, som jeg fik prøvet af i en BMW Grand Coupe 420. Så her får du min ærlige mening om en skøn oplevelse i smukke kurver.

Testkørsel - bmw - coupe - love2live

Hvad jeg ønsker mig i en bil…

Er en sporty følelse, sikkerhed og en bil, der ligesom ligger ordentligt i svingende. OG så gør det altså bestemt heller ikke noget, at den har lækre former oveni, og at den skal være let at betjene og bruge. Så jeg starter lige ved en mindre detalje, som jeg værdsætter enormt. Bagagerummet… Forestil dig hver gang du kommer ud med armene fyldt med dagligvarer, at du blot giver et lille tryk på fjernbetjeningen, og så går bagklappen op. Ja tak, det er simpelthen som at få en gave hver gang. På samme måde når det skal lukkes. ikke noget med at stå og hive i det selv. Jeg har lavet en lille video, hvor du kan se hvor lækkert let det er. Check den ud her

Sikkerheden Spiller Med SOS

Inde i kabinen sidder der en lille SOS knap, som kan aktiveres. På den måde kan jeg føle mig sikker, hvis jeg på en øde landevej kører galt eller i stykker. Det er simpelthen en virkelig god tryghed. Jeg ved godt, at vi har mobiltelefoner med os alle mulige steder (og også i bilen), men jeg har prøvet at køre galt, hvor telefonen blev slynget væk, derfor er denne lille knap altså en rigtig god ide´ efter min mening.

Testkørsel - bmw - coupe - love2liveTestkørsel - bmw - coupe - love2liveALT DET SMUKKE VED BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ.

Testkørsel i det kuperede landskab ved Faaborg

Når jeg nu godt kan lide at mærke, at min bil ligger godt i svingende, var det oplagt at tage denne med til Svanninge Bakker og køre dem godt tynde. Det var en skøn tur. Udover de smukke omgivelser følte jeg mig tryg ved at bilen ligesom blev på vejen. Hvis du har prøvet en lille let bil, så ved du hvad jeg mener. Jeg synes ærligt, at det er ubehageligt, når en bil er så lille og let, at jeg kan mærke vinden i den, og i sving er jeg ofte ekstra forsigtig, da jeg føler den kan “vælte”. OG HEY… Jeg er ikke en fartbølle (ret tit).

testkørsel - hey there sexy lady - bmw grand coupe - love2live.dk

Kvinder og Biler

Vi kvinder har altså generelt mere forstand på at køre bil end vittighederne siger. Vi ved rent faktisk også noget om fælge, ydeevne, brændstofforbrug, beskatning og at kunne føre en bil forsvarligt med rette hastighed. Det var en fornøjelse at være afsted en formiddag med en veninde ud i det blå i denne coupe´ og ligeledes at hente en anden skøn veninde og køre til en let anretning og foredrag med Nastja Arcel hos Riceteria i Odense. Vi kvinder har altså også noget med biler. Det er en følelse af at fornemme og mærke sig ekstra feminin og kvindelig, når vi kører afsted. Det gjorde  jeg i BMW´s lækre Coupe´.

Testkørsel - bmw - coupe - love2live

Beskatning, priser på privat og erhvervsleasing, udstyr og prøvetur

En super oplevelse at køre i denne bil. Den kan jeg på det varmeste anbefale.

Links: BMW   Prøvetur   Leasing BMW Gran Coupe

MaxMara Frakke fra Klaregade 14 på billede 1    Grøn strudsepels fra Skindgalleriet   Støvler Tommy Hilfiger   Ralph Lauren sæt billede 1

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Testkørsel - bmw - coupe - love2live

LÆS MERE OM BMW 4-SERIE GRAN COUPÉ:

Bestil prøvetur – Du vil elske det – og se leasing muligheder og meget mere her.

One thought on “Testkørsel Af BMW Og Noget Om Kvinder Og Biler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *