Blog

Bliv Glad I Låget Med Rå Vild Kakao & Meditation

27. april 2019 MissK 2Comment

Bliv Glad I Låget Igen

Bliv glad i låget igen, det var hvad jeg prøvede for ikke så længe siden hos Vivi Schmidt. Hun har et fantastisk sted i det Fynske, som hedder Vedelhavesgård, hvor jeg kom til noget tyndhudet og knap så glad i låget, som jeg plejer. Egentlig føler jeg normalt at min mindfulness i de hjemlige gemakker giver mig rigtig god både dybde og ny energi, men denne aften blev noget helt unikt for mig.

Vi startede med rå vild kakao. Ikke som du får til fødselsdage med flødeskum. Her var der tale om virkelig rå og vild kakao. Så stærk at man som jeg newbee kun måtte drikke en lille kop. Kakao løfter humøret, forklarede Vivi.

…Yes tænkte jeg allerede, og blev straks i bedre humør ved tanken.

Herudover har det nogle af de samme komponenter som anti-depressiver. Den bruges til at åbne op og give en indre ro, således den efterfølgende meditation virker endnu bedre.

Bliv glad i låget - Love2Live - Bliv glad for livet - Vivi Schmidt - Kristina Sindberg - Personlg udvikling

Jeg er vild med personlig udvikling. Det fik jeg til fulde denne aften. Det var en helt særlig oplevelse for mig. Jeg har aldrig mediteret sammen med andre, og jeg har aldrig med lukkede øjne stået med et for mig fremmed menneskes hænder i mine og modtaget og givet håndmassage, men det føltes helt naturligt og som en stor gave for mig både at give og ikke mindst at give mig selv lov til at modtage. Det var helt og holdent Vivi, som bibragte, at dette var en helt i orden følelse.

Meditation & Healing

Under meditationen og healingen hos Vivi fandt jeg ro og styrke. En styrke som gjorde, at jeg allerede næste dag gik ud, og fik tilbudt et nyt job. Min genvundne styrke fik mig også til at se mere objektivt på dette job, og jeg valgte rent faktisk at takke nej, da jeg ønskede at være tro mod mig selv og mine værdier. Det passede ikke på den jeg er. Så uanset at jeg virkelig gerne vil finde mig et deltidsjob, ved siden af, at jeg driver mit lille firma, og at jeg ved at både det sociale i et sådan job samt det med at have ro omkring husleje og sådan nogle praktikaliteter, så kunne jeg igen stå op for mig selv og se med et klart blik på, hvad der er vigtigst for mig.

Bliv Glad I Låget 

OG… Holde fast ved dette.

Jeg har kendt Vivi i sidste årtusinde ;). Vi jobbede sammen på Sjælland, men vore veje skiltes. Hun tog til udlandet og jeg tilbage i det Fynske og Jyske. Vi mødtes tilfældigt hos en fælles veninde igen. Hun har i dag slået sig ned i det Fynske, men tager også rundt omkring i det ganske land. Jeg drømmer om, at kunne booke et af hendes ophold på Vedelhavesgård eller bare en enkelt dag med massage og velvære for krop og sjæl. Det skal ikke vare længe før jeg tager afsted på et sådan retreat hos hende.

Bliv Glad For Livet Hedder Hendes Univers

og du kan se det her >>>

Bliv glad i låget - Love2Live - Bliv glad for livet - Vivi Schmidt - Kristina Sindberg - Personlg udvikling
Flere gange om ugen går jeg ture og helst ved vandet. Det giver mig en fantastisk energi, og virker styrkende på mit indre at fornemme duften og høre lyden af havet.

Jeg er stor tilhænger af samtaleterapi. Fra min coaching uddannelse har jeg lært en helt særlig og unik kvinde at kende, som jeg laver disse samtaler med. Jeg synes rent faktisk, at dette er ligeså vigtigt som at tage til tandlæge et par gange om året. Vivi tilbyder samtaleterapi. Jeg ved bare instinktivt, at jeg også ville føle mig tryg ved hende. Hun er et helt sjældent menneske, som selvom det er virkelig mange år siden, at vi så rigtig meget til hinanden, så er hun en af disse personligheder, som man altid igennem livet tænker på, som et særligt menneske, man husker.

Jeg glædes over, at hun har dette univers:

Bliv Glad For Livet (som jeg kalder bliv glad i låget)

Den der rå vilde kakao, smagte særdeles stærkt, og er ikke en, du har lyst at drikke flere kopper af… trust me ;), men oplevelsen med meditationen og healingen efterfølgende var om end endnu stærkere for min krop, sjæl og hjerne.

Nu vil jeg booke mig ind til en særlig dag i Svendborg, hvor Vivi Schmidt og Kirk Rønler (som nogle af Jer har mødt herinde på Love2Live, som gæsteblogger >>>) holder en, (synes jeg, at det lyder som), fantastisk dag i den personlige udviklings tegn med både dans og meditation. De er vilde de 2 kvinder, og går begge all in på sådan en helt særlig menneskekærlig måde, at det er en fornøjelse.

Du kan checke deres arrangement ud HER >>>

Bliv glad i låget (igen) og hold det ved lige…

Det er for mig så vigtigt, og derfor jeg deler denne oplevelse med Jer herinde på Love2Live.

Kærligst Kristina / Love2Live

London - 5 Tips Til Din Rejse & Oplevelser - Love2Live - Fynske Influencers - Influencer - Notting Hill - pink trees

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

2 thoughts on “Bliv Glad I Låget Med Rå Vild Kakao & Meditation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *