Inviteret / Reklame

12 Ting Der Rydder Op I Hverdagslivet Efter Ferie

18. juli 2019 MissK 0Comment

12 Ting Der Rydder Op Efter Ferie

12 ting der rydder op, får du her. Både efter ferie men generelt også i livet, hvis du som jeg er kommet ud på et “skråplan”. Her er der alt for lidt motion, overblikket mangler i køleskabet, og generelt har jeg lyst til at optimere på nogle ting, der vil gøre livet sundere både mentalt og fysisk.

12 ting der rydder op - livsstil - love2live - danske bloggere - Kristina Sindberg - Fynske Influencers

12 Ting Der Rydder Op Og Giver Ferie Til Krop & Sjæl I Hverdagen

I år holder jeg ikke ferie i den typiske skoleferie. Istedet arbejder jeg, og har en rejse til London i påsken og til Peloponnes i maj som mit energitilskud med videre i disse måneder. Flere dage i ugen kører jeg til vandet og går ture og opdager mange Fynske perler. Jeg har også opdaget at der trænger til en ferie. Ikke bare en ferie væk hjemmefra, men istedet en ferie i hverdagslivet. Der er så mange gøremål og ting, som jeg nu vil sætte endnu mere fokus på.

Træning & Overblik

Jeg vil prøve yoga af. Min krop trænger til at få god træning, uden at jeg vrider rundt i gamle skader. Herudover er jeg ret vild med at meditere, og har fundet noget chokolade, som blandt andet virker beroligende på kroppens stressrespons. Dette skrev jeg om i et indlæg tidligere:

Bliv Glad I Låget Med Rå Vild Kakao & Meditation

12 ting der rydder op - livsstil - love2live - danske bloggere - Kristina Sindberg - Fynske Influencers

Hverdagens Små Ferier

Jeg er helt vild med de der blokke, som er med navngivne forslag til, hvad der skal handles ind af de hyppigst brugte ting til køleskabet. Så er det bare at sætte et X. OG… Apropos køleskab er jeg mega træt af, at dåser med sodavand og øl farer uregerligt rundt. Det kommer der styr på med den fine opbevaringskasse til dåser, som her er med låg, så det er lettere at udnytte pladsen i køleskabet. Den store lækre termopude, kan både bruges varm og kold, og til at få løsnet op i ømme muskler. Generelt er det altså luksus på en hverdag at sætte sig med en varmepude og trække stikket eventuelt med en lille blund imens.

Blogetik: Her får du links til alle de 12 ting der rydder op – Det er såkaldte reklamelinks. Det koster dig ikke mere at benytte disse, end som hvis du selv fandt tingene på nettet, det giver mig en meget lille provision ved et eventuelt køb, som er med til at holde bloggen kørende. Jeg skriver, fordi jeg nyder dette, og du får altid min ærlige kærlige mening. 

Reklamelinks: Små bøtter fra Rice kr. 49,-  | Dåseopbevaring med låg kr. 199,- |House Doctor trådkurv i rustfrit stå kr. 429,- | Interdesign køleskabskasse med bakke som låg kr. 179,- | Indkøbsliste A5 Blok kr. 39,- | Meraki terapipude med lerperler stor kr. 219,- | Meraki Pure Håndsæbe 500 ml. kr. 159,- | Metal Thermoboks kr. 259,- | Hoodie til min yoga kr. 842,- | Ceremoniel Cacao 420 gr. kr. 420,- | Yoga Pakketilbud kr. 259,- |  

Nu vil jeg finde en, som underviser i yoga, med blik for gamle skader, og som jeg håber, kan finde en plads til mig.

Kærligst Kristina / Love2live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *