Elsk At Leve

Vejen Videre I Livet Fra Et Karakteravigende Menneske

25. april 2019 MissK 0Comment

Vejen Videre I Livet – Elsk At Leve

Vejen videre i livet, skriver jeg om her dette kapitel / indlæg fra min bog: Elsk At Leve – Vejen væk fra manipulation. Jeg må understrege, at bogen er skrevet ud fra utallige interviews med en masse skønne mennesker. Herudover en masse research. Jeg er hverken psykolog eller uddannet indenfor dette felt. Så lever du med en psykopat, bør du søge hjælp ved en professionel. I disse indlæg giver jeg dig en helt almindelig kvindes tanker og værktøjer til at finde vejen videre i livet.

Vejen Videre I Livet - Love2Live - Livsstilsblog - Fynske Influencers - Manipulation - karakterafvigende mennesker

 

Kapitel 4 – Vejen Videre I Livet 

Når kommunikationen i forholdet er blevet en pestilens eller lige så slemt nærmest ikke eksisterende.

Hvis ansvar er det? Hvad er årsagen? og hvis skyld er det? Disse spørgsmål er der virkelig mange der tager udgangspunkt i at redde deres forhold med. Min mening om dette er slet og ret at så bliver I aldrig færdige med at kaste med mudder, der vil altid være forklaringer og endnu flere forklaringer og begrundelser. Forestil dig helt objektivt at din partner ønsker at tale med dig for at gøre Jeres liv sammen bedre. Du får herefter en klagesang over, hvor stor en slyngel du var til festen i fredags og drak dig i hegnet og dansede alt for lidt med kæresten. Så tager du til genmæle med en tidligere begivenhed i Jeres samliv.

Ja ja men det var da mindst lige så grimt af dig i sommer til Grøn Koncert, hvor du nærmest hang op af din gamle skolekammerat og så ud som om du var vedkommendes nye dresserede hundehvalp…

Det bringer ikke noget konstruktivt overhovedet sådan en snak. Tværtimod, så se frem og lad være med at kaste med mudder. Lav hver især nogle konkrete løsningsforslag på det, som udfordringerne virkelig handler om og tal fremadrettet.

Hvordan finder du så vejen til at komme videre i livet?

Livet videre:

Travlhed med børn og karriere, hus og have gør, at vi er mange der er hoppet ind i et hamsterhjul af opgaver og glemmer at få set vore venner og veninder. Især kvinder. Hvad nu ? Børnene er teenagere og nærmest ikke hjemme, manden eller kæresten er kedelig og jeg glemte da helt at være kæreste med ham. Veninderne er der ikke mere, de fordums dage med masser af komsammen og sjove impulsive aftaler er væk. Hvordan etablerer du disse venskaber igen eller møder nye mennesker? Jeg har erfaret at dette kan gøres. Det kræver at du vil dette og prioriterer dette. Vær åben og tro mig, mange af dine gamle veninder har det lige nøjagtig på samme måde. Du eller de ved det bare ikke før en af jer tager kontakt.

Finder en ny kæreste:

Nogle finder en ny kæreste. Måske er det ved den anden eller tredje efter en skilsmisse, at du finder din eneste ene. Alt er godt og du er dybt lykkelig. Små klokker har ringet, men hver gang er du blevet lullet til ro af din skønne nye kæreste. MEN… Hvad nu hvis du efter de første vilde og forelskede år, opdager at du atter er havnet hos en partner med samme egenskaber, som din eksmand. Du er igen fanget i et spind. Selvbebrejdelse over ikke at genkende typen og hvorfor lander du med denne type kæreste. Der må være noget galt med mig. NEJ… Det er der ikke. Din type tiltrækker disse ofte ret charmerende typer fyldt med overskud og midtpunkts typer, som kan underholde og charmere trusserne af de fleste.

Så hvordan undgår du at finde en partner med disse karaktertræk? OG….

Hvad skal du være særlig opmærksom på?

Det kan du blandt andet læse ovre hos Christina Copty >>>

Hun har skrevet en fantastisk bog: Den Svære Kærlighed, som jeg varmt kan anbefale.

Læs også hendes blogindlæg:

Forskellen På Ghosting Og No Contact Her >>>

Som vanligt vil jeg takke Pernille Melsted, for at vise mig vejen til at sætte mig selv fri og tage mit lys hjem. Prøv at tage et kig på hendes bøger her >>> og foredrag her >>>

Mine anbefalinger kommer fra hjertet, og er ikke betalt reklame, blot ærlig og kærlig hjælp, som jeg har draget nytte og glæde af, og som jeg deler her.

Er du først kommet med nu i mine indlæg fra min bog Elsk At Leve ? Så kan du læse de forrige kapitler herovre >>>

Pas på dig, du fortjener det bedste.

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *