Blog

Magasinet Liv & Et Interview Om Living Apart Together

4. juni 2019 MissK 1Comment

Magasinet Liv & Et Interview Til Artikel

Magasinet Liv spurgte mig for ikke så længe siden, om de måtte lave et interview med mig omkring “living apart together”. Det valgte jeg at sige ja til. Jeg har før skrevet om dette emne herinde, og det ligger mig meget på sinde at gøre dette til en okay måde at leve på. Mange undres, men hvis det er præcis, hvad gør glad i en sammenbragt familie, så er det sådan, det er.

Magasinet Liv - Love2Live - Kristina Sindberg - blogger - Living apart together - parforhold
Fotocredit: Fotograf Kirstine Mengel >>>

Magasinet Liv & Alt Det Der For Plus 40

Magasinet liv er lige mig. Her er alt det der, som vi plus 40 og plus 50, synes er godt. Der er både lækker mode, for vi vil ikke være grå, der skal farve på livet. MEN… Der er også dybde i artiklerne, og dem som er mere relateret sundhed og overgangsalder (den snupper vi lige herinde en anden gang igen – har fundet noget nyt, som jeg lige vil sikre er godt mod de der hedeste ture…). I interviewet snakker jeg lidt om at vælge kærligheden til og at leve hver for sig, og hvorfor jeg valgte at trække bremsen. Jeg kan hilse at sige, at det var barskt, ja… rigtig barskt at få til at virke. Interviewet med Liv var faktisk med til at lade mig reflektere over den barske periode, således at jeg blev endnu mere glad for min beslutning.

 

Magasinet Liv - Love2Live - Kristina Sindberg - blogger - Living apart together - parforhold

Living Apart Together

Du er velkommen til at læse mine indlæg om det at leve sammen og hver for sig. Her et af disse indlæg. Dette skrev jeg, efter vi var flyttet fra hinanden igen:

Lykken er at være par uden at bo sammen >>>

Du kan nu læse hele artiklen hos Magasinet Liv HER >>>

Nåhr ja… og hvor heldig kan man så ikke lige være til sådan en gang foto med den skønneste og dygtige fotograf Kirstine Mengel at løbe ind i en kær gammel kollega, som er hende der svingede penslerne, og fik mig til at shine på billedet til artiklen.

Tak til skønne Vivi fra Bliv Glad for Livet – You are the best 3> I kan se mit indlæg om, hvordan jeg blev glad i låget ovenpå en presset periode med rå vild kakao og meditation hos Vivi Schmidt her >>>

Hvis du vil se mere til Magasinet Liv finder du det lige HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

One thought on “Magasinet Liv & Et Interview Om Living Apart Together

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *