Inviteret / Reklame

Smukke Rynker & Noget Om Noget Ny Hudpleje

29. april 2019 MissK 0Comment

Smukke Rynker

Findes smukke rynker egentlig ? Tjaa… Det synes jeg faktisk, at der gør (igen). Jeg har testet en ansigtscream og øjencreme af, og det som jeg finder så fint er, at det med naturlige ingredienser kan sikres, at huden bliver smukkere med minimerede rynker på denne måde.

Jeg har testet Forget Your Age serien fra Biomed Organics og kan fint se, at mine rynker er blevet lettere minimerede på de 28 dage, hvor jeg har brugt ansigtscremen og øjencremen fra serien.

Smukke Rynker - Biomed - Forget your age - Love2Live -Influencer - Glu butik - Odense - Fynske Influencers - Kristina Sindberg - Marketing - Online Marketing
Smukke rynker og virkelig lækkert dress og (en af) min nye tasker. Her er jeg blevet dresset op af stylist Lonnie Rosendahl fra g.lu >>> (obs ikke reklame – bare et godt tip)

Du kan se resultatet på billedet herunder efter 28 dage med Biomed Forget Your Age produkterne – virkelig nude uden filter, så tag mig som jeg er, og nu med minimerede rynker…

Smukke rynker - Forget Your Age fra BIOMED - Love2Live - Kristina Sindberg - +40 hudpleje

Du kan se mig før på dette billede herunder >>>

BIOMED - Love2Live - Kristina Sindberg - hudpleje - anmeldelse - antiage - fynske influencers - ansigtsløftning uden kniv

Smukke Rynker Helt Naturligt

De naturlige ingredienser, som er i cremerne er ekstrakt fra brune alger, shea butter, argan olie, avocado olie og masser af fugt fra aloe vera. Bomuldsfrøolie er der også i, og den fornyer cellerne, skriver Biomed. Hvad jeg især godt kan lide ved cremerne er, at de er meget drøje i brug. Jeg har valgt at sige ja til at teste Forget Your Age ansigtscreme>>> og øjencreme>>>

I min test periode har jeg haft voldsomt travlt. Derfor har cremerne virkelig stået deres prøve. Min erfaring er, at når der virkelig er knald på livet, så sætter der sig spor i huden, som mørke rande under øjnene og mere træt og trist hud. Det forventer jeg også, at min hudpleje skal kunne hjælpe mig med. Mine krav er nok rimelig høje til min hudpleje, da jeg har arbejdet med dette i årevis. Jeg kunne godt tænke mig at prøve en serum af fra serien også, idet serum altid lige giver det der ekstra. Omvendt har jeg nu testet Biomed af uden med fine resultater. Produkterne er til at komme i nærheden af prismæssigt, samtidig med, at de er drøje i brug som nævnt. Derfor vil jeg anbefale dem og umiddelbart med en serum til, hvis du har en plus 50-agtig hud.

Du kan læse mit første indlæg om Biomed Organics herunder:

Ansigtsløftning uden kniv ? Ja tak, Giv mig den nu >>>

Smukke Rynker & En Rabatkode

Da jeg sagde ja til at teste for Biomed, lavede jeg en aftale om, at mine læsere skulle kunne købe med rabat hos dem. Jeg får ikke noget ud af dette, men skal der være et reklameagtigt indslag her på Love2live, så synes jeg, det var på sin plads. Du kan snuppe den unikke rabatkode herunder:

Den giver dig 30% rabat, når du bruger rabatkoden:

BLOG2LIVE

Rabatkoden gælder til den 16. juni 2019 OG til alle deres produkter.

Her hopper du direkte over til Forget Your Age >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld dig og få mine mails med invitationer til events, skønheds og livsstils betragtninger og erfaringer herunder >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *