Gæster På Bloggen

Kirk Rønler: Jeg Troede Jeg Blev Lykkelig Af At Tabe Fem Kilo! 

30. maj 2017 MissK 1Comment

Jeg troede jeg blev lykkelig af, at tabe fem kilo! 

Af Kirk Rønler

Kirk Rønler - gæst - love2live - Kristina Sindberg

Siden min barndom har jeg haft det dårligt med min krop.

Hadet den.

Skældt ud på den.

Udsat den for alskens lort.

Fra kure, chili, grøn the, spiseforstyrrelse, detox mig her og der og mærkelige piller jeg ikke vidste hvad indeholdt.

Fordi jeg var helt sikker på, at hvis jeg bare tabte mig, så blev jeg lykkelig.

Så ville jeg passe ind.

Blive elsket for den jeg var.

Få de fede jobs og den alt for lækre kæreste.

Noget fortæller mig at jeg ikke er alene.
3 ud af 4 normalvægtige kvinder ønsker at tabe sig 5-10 kilo. Det er jo vanvittigt. For så er der altså ikke længere tale om et sundhedsproblem. At knæene ikke kan holde til en overvægt, mm. Så er der tale om et helt forskruet forhold til hvordan vi ser ud og hvordan det forventes at vi skal se ud og ikke mindst vores egen forskruede forventning om hvad der ‘sker’, hvad vi opnår, når vi taber de kilo.

Jeg har tabt fem kilo

Men jeg blev ikke lykkelig af den grund.

Jeg har endda tabt dem flere gange og taget dem på igen.

Jeg brugte så meget energi når jeg skulle tabe mig. Både rent fysisk på at træne og hakke grøntsager til suppe og juiceren der kørte ustandseligt. Men også den energi jeg skulle bruge mentalt på hele tiden at holde mig selv i skak. Slå mig selv oveni hovedet at det og jeg ikke var god nok.
Det var så opslidende og jeg brugte så store dele af min dag på tankerne og hadet til min krop. Og det har, eller havde, den ærlig talt ikke fortjent. Den tjente mig så fint. Sørgede for at jeg kunne træne, gå i byen, på toilettet, jeg havde to ben der fungerede og en krop der faktisk er lækker.

Så hvad var der så galt?
Det gik jeg på opdagelse i.

For jeg tror ikke på at svaret, for hvorfor vi har det dårligt med vores krop, hverken skal findes i kiloprisen på økologiske gulerødder eller en skyldplacering på medierne, selvom de ikke bidrager til et lækkert selvbillede heller.

Jeg tror på vi er nødt til at kigge indad og ned i Pandoras æske af herligheder. Det gjorde jeg. Og da jeg stødte på skam og skyggesider, var der en prås der gik op for mig (som vi siger i Jylland)…

Den og mange andre historier og åbenbaringer deler jeg med dig i foredraget Slut fred med din krop.

Vi kommer blandt andet omkring den indre kritiker, skam, relationer og en del værktøjer du kan bruge, for at få et godt forhold til din krop og dig selv.

 
Du har mulighed for at købe foredraget Slut fred med din krop, i online versionen for kun 79,- (Normalpris 149,- du sparer 70,-). 
 Du bruger blot promokoden bloggerlove når du køber foredraget her.
Foredraget bliver sendt til dig, med det samme, og er dit til evig tid, så du kan smække benene op og se det, når det passer dig bedst 🙂

 
Kærlig hilsen

Kirk Rønler

Kirk Rønler er foredragsholder og danselærer. Hendes store ambition er at arbejde med både bevægelse af krop og sind. At italesætte tabuer og hjælpe, særligt kvinder, til at få et bedre forhold til deres krop.


 Kirk er i 2016 kåret af Femina, til at være en af de 100 mest inspirerende og modige kvinder.  Du kan læse mere om Kirk her >>>

Tusind tak til Kirk Rønler

For at kigge forbi Love2Live med dette indlæg. Jeg er vild med hendes indgangsvinkler, bramfrie sprog, tips og værktøjer.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Du kan se flere af mine gæster på bloggen HER

One thought on “Kirk Rønler: Jeg Troede Jeg Blev Lykkelig Af At Tabe Fem Kilo! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *