Blog

Resultat efter 28 dage med botox på flaske

16. juni 2016 MissK 15Comment

WAU…. Botox på flaske

Botox på flaske og 28 dage havde sælgeren lovet mig, der ville gå, før jeg kunne se resultat. OG… Det skal jeg lige love for, hun havde ret i. Jeg lovede i mit indlæg om maj favoritter, hvor jeg havde købt en serum fra MOL&B og med det samme kunne se resultat, at vise før og efter billeder, og de er:

NO FILTER

 

Før billede øjne
Før billede øjne
Efter billede øjne, botox på flaske fra MOL&B
Efter billede øjne

Botox På Flaske & Smukke Øjenbryn

Jeg kan tydeligt se forskellen om mine øjne. De tørre smårynker som jeg kalder kragetæer er minimeret, og selvom jeg i aftes lige synes at brynene skulle have en tur med farve. Hvilket ikke her dagen efter gør noget positivt for linjer og smårynker´s udseende… Kan jeg se forskel. Det er nu altid en rigtig fin ide’ at farve dine bryn, som du kan se på før billedet har jeg helt blonde bryn og med farve, kan du indramme dit ansigt meget bedre.

Der skal efterfølgende ikke så meget mere til udover lidt mascara, solskinspudder, en let øjenskygge og lidt på kinder og mund, så er jeg afsted til dagens gøremål.

Hvis du skal noget festligt om aftenen, og du ikke har tid til at rense af inden, kan du let lægge en mørkere skygge, der hvor dine øjne måske “hænger” lidt. Det mørke trækker tilbage, og på den måde laver du en super optisk virkning. Det gør at dine øjne bliver endnu mere strålende. Jeg henter masser af inspiration til at lægge min makeup hos Makeupartist Gitte Lindgren.

Før billede pande
Før billede pande
Efter billede pande love2live og MOL&B / botox på flaske
Efter billede pande

Min pande, synes jeg efterhånden også efter mange dejlige grin i livet og en meget aktiv mimik, har fået sig nogle linjer og tørhedsrynker, som jeg ikke er så vild med. Jeg synes til gengæld altid, at det er smukt at se ved voksne kvinder, at de nyder livet, og lever det. Så det er jo en skøn cocktail.

Jeg er ikke til kanyler og skønhedsoperationer.

Botox synes jeg ellers lyder interessant, men jeg hader tanken om kanyler…

SÅ… Da en god veninde fortalte mig, at denne serum virkede som en botox behandling uden kanyle, så måtte jeg bare prøve den.

På billederne før og efter af min pande er de tørhedsrynker jeg havde minimeret væsentligt. De dybere mere mimiske linjer fra før er blevet mindre dybe. De kan dog stadig ses, men jeg har altså ikke nogen drøm om at ligne en 22 årig igen. Jeg havde heller ikke en forventning om, at de ville forsvinde på de 28 dage sælgeren havde sagt, det ville tage at se resultat. Jeg er meget glad for resultatet, og har i den forgangene tid brugt de renseprodukter, dag og nat cremer og øjencreme som jeg plejer sammen med Visible Facelift fra MOL&B. Du kan læse mere på deres hjemmeside HER    (OBS IKKE SPONSORERET).

Du kan købe MOL&B hudplejeprodukterne rigtig mange steder i Danmark.

Jeg nyder at være kvinde, og havde i dag planlagt en tur til manicurebehandling, men min “negledame” er blevet syg, så den må jeg snuppe en anden dag. Jeg tænker, det er godt og vigtigt at huske sig selv. For mig har det blandt andet været at “tage mit lys hjem”, altså at gøre nogle af de ting som vi alle har puttet i nogle rum og lukket og låst døren til. Det er en fornøjelse for mig og bibringer mig så meget glæde at lege med mit rum med skønhed igen.

Jeg har skrevet et indlæg om en bog, der netop er udkommet om dette emne, som du kan læse HER

Nu vil jeg gå i gang med at plante nogle af de stiklinger, som jeg sidst i maj satte til at spire, og nu er klar til at komme i jord. Billedligt talt lidt som huden, hvor jeg klippede lidt af de gamle voksplanter herhjemme, og satte dem i vand, og nu kan nyde foryngelse i mine vindueskarme ligesom min hud, der dog ikke kom hverken under saks, kniv eller kanyle, men med den rene vare er blevet forynget.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

15 thoughts on “Resultat efter 28 dage med botox på flaske

  1. Hej Anja. Jeg købte den hos min frisør/negledame. Den koster 599,- og den er alle pengene værd. Du kan skrive på MOL&B’ S hjemmeside og få oplyst forhandlere. Jeg har arbejdet med kosmetik og hudpleje i 18 år, men laver i dag noget helt andet, men grundet denne fortid er jeg ret skeptisk og blev så glad, da jeg fandt denne, idet min hud virkelig trængte til et boost og jeg ikke er til kanyler og så’en. Jeg har dog læst at den også kan være et godt supplement til dette.
   Kærlig hilsen
   Kristina

   1. Hej Anja. Jeg er bosiddende på Fyn (Nyborg) og forhandler MOL&B-hudplejeserien. Du er meget velkommen til at kontakte mig på 40611603 og høre nærmere. Venlig hilsen Helle

 1. Hej Anja. Jeg har klinik i Odense og arbejder med MOL&B. Du er velkomme til at komme ind og få en prøve på den hos mig. Du kan kontakte mig på 40735230. Med venlig hilsen Connie Rasmussen

 2. Hej Mia.
  Det kan jeg godt forstå. Jeg er blogger og sælger ikke produkterne fra MOL&B, så du kan prøve at finde en forhandler ved at gå på MOL&B’ S hjemmeside, hvor du kan skrive og spørge efter en forhandler, her ovenfor er der 2 der har skrevet at de forhandler, men ved ikke om de bor i nærheden af dig.
  Kærligst Kristina

 3. Kan desværre ikke se nogen forskel . Før billederne er taget tæt på og ses derfor mere ind efter billederne der er taget langt fra , hvor det ?
  Vh Helle

 4. Hej Helle.
  Tak for din kommentar. Jeg er ikke en haj med et kamera, men synes nu sagtens jeg kan se forskellene alligevel. Især tørhedsrynkerne om øjnene og i panden og minimerede linjer. Måske mere tydeligt i virkeligheden og især hvis jeg havde et bedre kamera, end det på min telefon. Det må jeg ønske mig.
  Kærlig hilsen Kristina

 5. Hej
  Jeg bor i Odense og vil gerne prøve det. Hvor lang tid er der til i en flaske ?
  De venligste hilsner
  Tina

  1. Hej Tina.
   Tak for din besked. Jeg brugte Facelift i hele ansigtet og på halsen. Jeg vil anslå at der cirka er til 3 måneder. Lidt afhængig af om du også bruger den på halsen. Det er jeg holdt op med og bruger istedet min MOL&B anti rynkecreme over faceliften, som før og så på halsen alene. Hvis du ønsker at bestille en Facelift kan du sende mig en mail på blogger@love2live.dk så kan jeg være dig behjælpelig.
   Mange hilsner fra
   Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *