Blog

Efteråret Flytter Ind Og En Creme Der Beskytter Mod Kulde

9. oktober 2016 MissK 1Comment

Ind med efteråret og ud med skader i huden

Sådan får du dit hjem til at lyse af efterårets smukke farver. Tag en tur i skoven og saml blade, kastanjer, grene og kviste. Alt det du nu synes er smukt. Bare du kun tager det der ligger på jorden, så er alt godt.

Efteråret DIY med love2live

Jeg fik samlet lidt i går og har nu lavet en lille dekoration med nogle af de fine ting jeg fandt på en spadseretur i skoven. Kastanjer er så smukke og bladene i alle deres farver, nogle stråler som guld.

Kastanjer og efteråret med love2live

Creme der holder huden smuk i den kolde tid

Efteråret - creme - love2live

Huden påvirkes, som faunaen i denne tid af vind, vejr og kulde, derfor bruger jeg nu en dagcreme, der beskytter min hud imod dette og på samme tid retter rynker ud, skulle du også være “heldig” at have lidt af dem, så kan jeg på det varmeste anbefale den, så din hud ikke “visner”, som bladene på træerne i denne tid og på samme tid får et boost af aktive opstrammende ingredienser. Den hedder MULTI-FUNCTIONAL ANTI-AGING Facial Cream 24H Firming & Lifting Facial Cream og er fra Mol&B Copenhagen Skincare. Mol&B Copenhagen Skincare blev nomineret til årets nye brand i Danish Beauty Award. De har nogle fantastiske hudplejeprodukter, som jeg er helt vild med og på det varmeste anbefaler.

Efteråret i min “Pippi” have

Efteråret i min have af love2live Efteråret - diy - love2live

 

 

 

 

 

 

 

 

Min have er fyldt med alt lige fra kristjørn, som jeg bruger til juledekorationer til masser af stauder, skovjordbær og en masse (faktisk synes nogen en forfærdelig masse) forskellige ting. Der er lidt “på landet” over den, med horisont og alligevel tæt på byen. Jeg har små hyggelige terrasser og en “fodboldbane”, samt ro og rødvins terrassen, som er overdækket af en gammel vinplante. Jeg fandt lidt isblomster i et af mine bede til den dekoration jeg ville lave i dag.

DIY i efteråret

Så efter en tur på kastanjejagt og andre skovfund og en tur i haven havde jeg til min første efterårsdekoration. Det er let og nemt og så er der en tilfredsstillelse ved selv at have “begået” den. Lidt tykke stearinlys, en bakke og en lille vase fra Lene Bjerre, så har vi nu fået efteråret ind i stuen.

Efteråret - diy - love2live Efteråret - diy - love2live

 

 

 

 

 

 

Tag en tur ud i din have eller skoven med åbent sind og snup det med ind, du føler for og lav dig en smuk efterårsdekoration til at lyse op i den mørke tid, vi nu går i møde. Det varmer, og når der tændes op i brændeovnen også, så er det altså bare det jeg kalder hygge.

Efteråret - diy - love2live

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Link til MOL&B Skincare webshop med love2live

Link til indlæg: Resultat efter 28 dage med “Botox på flaske”

One thought on “Efteråret Flytter Ind Og En Creme Der Beskytter Mod Kulde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *