Blog

På tur til Mejerigården efter nye danske kartofler

17. juni 2016 MissK 1Comment

UHM… Nye danske kartofler, jordbær og asparges og alt hvad hjertet kan begære af lækkerier til ganen i den danske sommer

På tur til Mejerigården i Odense
På tur til Mejerigården i Odense

 

Jeg kan ikke i min glæde over vor lokale gårdbutik og alle dens lækkerier lade være at skrive om mit besøg her i dag. Der er ikke noget som nye danske kartofler, det er et hit herhjemme, og når de så oveni, kan købes vaskede lige til gryden, så er der for mig ikke noget som helst at betænke sig på, da katoffelskrælning ikke er min største “forlystelse”. Bor du på Fyn og især i Odense eller skal forbi det Odenseanske kan jeg varmt anbefale at besøge Mejerigården.

love2live på Mejerigården

 

 

Vi er så heldige, at have en gårdbutik lige rundt om hjørnet, den har udviklet sig igennem årenes løb, og der er nu også lækkert kød og masser af andet grønt at boltre sig i og ikke mindst også:

DANSKE JORDBÆR

Danske jordbær
Danske jordbær

Den hedder Mejerigården, som nævnt og jeg bliver helt nostalgisk, når jeg kører derop. Jeg ved ikke hvorfor, men vi har i familien døbt ejeren af gården for “Gårdmand Bjørn”. Så herhjemme siger vi altid, at vi kører lige til Gårdmand Bjørn, selvom han rent faktisk har personale deroppe til at sørge for at hjælpe os kunder, imens han passer sin bilsynsforretning i det fynske. Gården driver han, så vidt jeg ved videre efter sine forældre.

Har du lyst at besøge gården kan du se adresse og åbningstider HER   (IKKE SPONSORERET)

Lækkert kød til grillen med de nye danske kartofler til fra Mejerigården
Lækkert kød til grillen med de nye danske kartofler til fra Mejerigården

I dag gik turen igen forbi, da vi i morgen skal samle familien fra nær og fjern. Det er en tradition, som vi nyder, og de fynske kartofler er jeg selvskrevet til at sørge for. Vi har alle hver især forskelligt mad med, hvilket gør det lettere at samle så stor familie og nyde en dag sammen med lækker mad, udendørs spil, snak og hygge. Det kan jeg varmt opfordre til at gøre, så familien samles i hvert fald en gang om året.

Jeg snuppede 4 kg nye kartofler med i dag

FullSizeRender (24)

Nu vil jeg glæde mig til at møde familien med mit bidrag til det kulinariske udover det til “den søde tand”, som jeg pudsigt nok også tildeles hvert år.

Kærligst Kristina / love2live

 

 

 

 

One thought on “På tur til Mejerigården efter nye danske kartofler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *