Blog

De Skønneste Morgenritualer Med Kaffe Og Botox På Flaske

27. september 2016 MissK 0Comment

Morgenritualer

Når jeg vågner, er det første jeg gør, at lave en kop kaffe og nyde stilheden, inden huset vågner. Den der stund, hvor nyheder, vejrudsigt og kaffen nydes i stilhed bare med mig, kaffen og min Ipad. Det giver smil på læben hele dagen.

Morgenritualer med love2live
Morgenkaffen nyder jeg i et krus fra Mega Musel. Royal Copenhagen.

 

Velvære og Morgenritualer

Velvære om morgenen er for mig at smøre mig ind i lækre cremer. Det er som en spaoplevelse hjemme og bibringer en vidunderlig fornemmelse af forkælelse. Mange af os har meget at se til med børn, hunde, madpakker og jobs. Derfor synes jeg det er vigtigt, at sætte pris på de der små stunder i livet, som glæder mig. Nogle vil blot sige:

Jamen det er da ikke noget, det gør jeg hver dag…

OG fint med det for mig. Det der efter min mening er vigtigt her, er jo netop at finde de her små ting i hverdagen, som gør glad. For mig er det morgenkaffen og at smøre mit ansigt og krop ind i dejlige cremer. Jeg fandt i foråret en serum fra MOL&B Copenhagen Skincare, som jeg oplevede et fantastisk resultat i min hud med. Den minimerede mine tørhedsrynker synligt på 28 dage og da jeg er den utålmodige type (det arbejder jeg med…for the record…), så var der også den gevinst, at den gav et resultat blot efter 15 minutter. Den booster huden.

Morgenritualer og Cremerne

Frk Dusa og morgenritualer og love2live
Min lækre creme og lidt “Pling Pling” og en lækker trøje fra Henry Lloyd fundet hos Frk. Dusa. Come on Fall16 – Jeg er klar.

Min hud er moden og jeg gerne vil holde den FIT. Det gør jeg ved at forkæle mine øjne med øjencreme, som jeg dubber let på med min ringfinger. Grunden til at jeg bruger min ringfinger er, at den er der ikke så mange kræfter i. Huden om øjnene er, siges det lige så tynd som skallen på et æg. Det er derfor, jeg dubber let med ringfingeren på denne fine hud, for ikke at være for hård ved den. Der er jo ikke nogen grund til at jeg selv giver min hud rynker ved at være “hård ved den”.

I resten af ansigtet påfører jeg min Visible Facelift, som giver dette øjeblikkelige resultat, hvor min hud boostes på 15 minutter. Den indeholder et ingrediens, som giver dette resultat både med det samme og efter 28 dage, har man et ultimativt resultat. Dette sagde sælgeren til mig, så jeg testede det af med før og efter billeder (der gik selfie i den). Den er god nok…. Du kan se dem her  Jeg slutter mine morgenritualer af med min ansigtscreme: Mol&B Multi-Functional Regenerating Facial Cream. Den giver intens pleje med både fugtende og genopbyggende ingredienser.

Morgenritualer er nogle af mine små stjernestunder

Som B-menneske er det vidunderligt med sådan en stund om morgenen. Den varer ikke længe, men betyder rigtig meget for min personlige velvære i min hverdag. Min krop smører jeg ind i en fantastisk ikke fedtende olie, som har formået at fjerne min noget tørre hud på albuerne, som jeg altid har kæmpet med. Den er på trods af det ikke fedtende let at smøre ud. Den hedder: Intense Multi-functional BODY & FACE OIL og er ligeledes fra MOL&B Copenhagen. Skønne produkter, som jeg varmt kan anbefale. MOL&B Copenhagen blev nomineret til Årets Nye Brand 2016 ved Danish Beauty Award.

Morgenritualer - MOL&B - love2live

Med mine små stjernestunder er det dejligt at smutte ud af døren med smil på læberne til hverdagens oplevelser.

Kærligst Kristina / love2live

 

Fristende lækre links: MOL&B Copenhagen Skincare    Frk. Dusa

Royal Copenhagen Mega Mussel   Lidt PingPling

Om MOL&B   Fitliving og Visible Facelift

Passion for Royal Copenhagen

 

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *