Blog

Ansigtsløftning uden kirurgi med unique ansigtsbehandling

30. juli 2016 MissK 4Comment

Sådan fik min hud livet tilbage med en ansigtsløftning uden skalpeller

IMG_6149En Ansigtsløftning efter ferie i sol, vind og vejr, samt en portion stress. Det synes jeg min hud trængte til. Jeg er ikke en botox kvinde, og bryder mig ikke om kirurgi, for at få huden smukkere (-skræk for nåle og skalpeller afholder mig herfra).

Derfor bestilte jeg tid ved en skønhedsklinik til at få min hud boostet uden nåle og skalpeller.

Jeg havde googlet lidt og hørt godt om en klinik i Odense, der hedder UniQue. Så her det blev, at jeg fik mig en aha oplevelse.

Jeg fik først huden renset og herefter en peeling, så alle de døde grå hudceller kunne komme af. De døde hudceller vi “slæber” rundt på, gør at vores hud, ser mere grå og trist ud, samt at vore cremer ikke kan trænge ordentligt ind i huden.

Tro ikke på skrønen om, at du fjerner den møjsommeligt tilkæmpede sommerbrune farve ved at fjerne dine døde hudceller.

Mange tror fejlagtigt, at man fjerner den lækre, møjsommeligt tilkæmpede brune farve af huden med peeling. Det er ikke korrekt. Hudcellerne er døde og grå, så hvis du fjerner disse 1-2 gange om ugen med en skrubbecreme, bliver den lækre brune farve blot endnu mere lækker og strålende at se på. Du sparer også på dine ansigtscremer, idet disse trænger endnu bedre ind i huden, idet der ikke ligger en “spærring” for dem i disse døde hudceller. Ren win win….

Fugt og afstresning

Efter peelingen fik jeg en dejlig ansigtsmassage og herefter en maske påført, der fyldte min hud op med fugt, og på samme tid virkede afstressende. Lyset blev dæmpet, og jeg fik pads af vat på øjnene, således jeg kunne ligge og slappe fuldstændig af til afstressende musik.

Ansigtsløftning - love2live

Tid og sted forsvandt fuldstændigt for mig

Det er vidunderligt bare at give slip og nyde nuet. Dette giver så god en energi, hvilket jeg netop følte behov for, ikke kun i min hud, men også i krop og sjæl. Jeg følte at min hud fik den tiltrængte ansigtsløftning, imens min krop fik et boost.

Dette kommer jeg med et særligt indlæg om på bloggen inden længe. Så stay tuned og like love2live på Facebook eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger hos klinik Unique HER. Jeg lod mig rådgive hele vejen igennem, idet jeg var lidt vild efter at prøve en såkaldt dermajet roller. Lone fortalte mig, at da jeg skal til noget photoshoot en af de nærmeste dage, ville det kunne få alle mine urenheder ud (Hvilket jo er meningen), men dermed give anledning til en større omgang makeup på denne dag.

Dermajet Roller

Jeg vil glæde mig til at få renset huden ud med “JET” på et andet tidspunkt. Jeg var glad for den ærlige rådgivning. Det er i min verden bedre, at være ærlig, i stedet for at lade sin kunde “købe op” til et resultat, som ikke afdækker behovet hele vejen rundt.

Ansigtsløftning

Som mange af Jer ved, er jeg blevet helt vild med MOL&B hudpleje. Den her facelift, som er ren botox på flaske var min vej hen til at opdage, at her er en serie af produkter, som er noget helt særligt. Det var en af årsagerne til at jeg valgte Klinik Unique, idet jeg her kunne blive forkælet med mine favorit produkter.

Du kan købe MOL&B produkterne med love2live.dk HER

Ansigtsløftning - love2live
MOL&B behandling hos Klinik Unique, Odense

Lone gjorde lige det der ekstra ved at rette mine bryn og farve dem. Det giver ansigtet karakter, og de markerede øjne virker som et løft til hele ansigtet. Da jeg kom hjem og skulle have makeup på, var dette meget mindre end jeg plejer, idet løftet af brynene faktisk gjorde det hele.

Efter behandlingen blev jeg forkælet med masser af væske. Boblende væske og vand. Herudover fik jeg lov at smage en energibar, der snart kan købes. Wauv… Siger hende her med den søde tand. En lækkerbisken, der smager af den rene drøm af chokolade. Det giver mundvand at skrive om.

MOL&B - B:hip - love2liveForkæl dig selv med en sådan ansigtsløftning på den naturlige måde. Du og din hud fortjener det, og du sparer i det lange løb både på dine cremer og din makeup.

Du er hjertens velkommen til at give dine tips med til at få en endnu smukkere hud herunder i kommentarfeltet. Eller i feltet under indlægget på Facebook.

Nyhedsbrev

Vidste du, at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden og få nyheder fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Du kan læse mit indlæg: Resultat efter 28 dage med botox på flaske her.

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Ansigtsløftning uden kirurgi med unique ansigtsbehandling

    1. Hej Elisabet. Det er jeg rigtig glad for. Jeg har nu indsat en tilmeldingsformular til mit nyhedsbrev i indlægget herover, så du let kan tilmelde dig mit nyhedsbrev. Kærligst Kristina / Love2Live <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *