Mad & Drikke

Iskaffe Opskrift – Let At Lave Og Smager Skønt

19. juli 2017 MissK 1Comment

Iskaffe opskrift.

Iskaffe er jeg vild med. Når solen skinner, og sommeren ude som hjemme viser sig fra sin varme og skønne side. Jeg er generelt helt vild med kaffe. Når varmen tager til som denne dag, så er det iskaffe, jeg hælder til. I dag havde jeg et akut behov, og gik på rov for at få lavet en sådan på nul komma fem.

iskaffe - opskrift - love2live - kristina sindberg

Iskaffe – Den nemmeste opskrift

Lav en kop kaffe af dine favoritbønner.

Hælde den op i et højt glas eller krus (det sidste snuppede jeg, da jeg var meget iskaffe trængende)

Fyld 6-8 isterninger i kaffen

Snup en gang vaniljeis eller en isvaffel i fryseren

Fyld op med isen i dit glas eller i din kop

Iskaffe og en isvaffel

Jeg snuppede en isvaffel i fryseren, der var ingen vaniljeis, så i stedet for at panikke og gå kold på ideén, så snuppede jeg da blot en isvaffel. Jeg tog isen (med chokoladestykkerne) ud af vaflen med en ske og voila, så var isen reddet på min kaffe. Bonus var, at så fik jeg vaflen ved siden af med den her lækre chokolade, der befinder sig i bunden af denne. Det var super let, og min iskaffe smagte lige som jeg havde lyst til og lidt til på en solskinsrig sommerdag.

Psst…. Her får du lige et tip til en skøn blog, som virkelig kan noget med mad og drikke. Jeg er vild med den. Så check den ud og lad dig inspirere.

Valdemarsro.dk har en virkelig lækker opskrift med vaniljesirup. Du kan finde den via linket HER 

Vil du have en af mine andre opskrifter af de lette at lave til en forret eller snack ? Så snup den herunder:

Lakseruller – Let At Lave Til Forret Eller Snack

 

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Iskaffe Opskrift – Let At Lave Og Smager Skønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *