Mad & Drikke

Sommerfrokost På En Dansk Sommerdag

18. juli 2017 MissK 0Comment

Sommerfrokost og noget om at få det bedste ud af den danske sommer.

Sommerfrokost på en sommerlig dag (den var ihvertfald uden regn) fik jeg forleden på den ny Cafe´ Skt Anne. Det er økologiske råvarer, som de udelukkende tilbereder maden af, og jeg nød en Avocado miks med røget laks på et lækkert stykke ristet brød. Min datter fik en Skt Anne´s okseburger, som blandt andet havde de lækreste syltede agurker i (og første gang hun kunne lide disse) og  de lækreste småt skårne kartofler til.

Sommerfrokost - cafe skt anne odense - love2live

Sommerfrokost med familien

Er helt vidunderlig. Jeg nød at forkæle os med burger af de helt lækre og laks til hende her på en lidt blæsende sommerlig dag. Vi kunne sidde udenfor, da de var så søde at tænde op for varmeblæserne. Der blev virkelig kælet for os. Lige fra vi kom med en hjertelig modtagelse og undervejs i vores besøg. Da vi skulle til og videre, blev vi spurgt: Går I allerede ? Sikke en fantastisk oplevelse disse ord gjorde inde i mig. De kom lige fra hjertet, og dermed følte jeg virkelig, at vi havde været gæster og ikke bare kunder.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cafe´Skt. Anne. Her er både hjerterum, den lækreste cafe’ mad tilberedt og serveret lige præcis, som vi som familie ønsker det. De skaber en vidunderlig stemning med deres engagement i mad og drikkevarer og gæsterne, uden at det virker anmassende. Perfekt oplevelse på en lidt grå og blæsende sommerdag.

Skal du finde et sted at spise i Odense. Se min anmeldelse herunder:

Restauranter Odense – Find 10 Af Dem Lige Her

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *