Inviteret / Reklame

Det Gode (Kaffe) Liv Med En Mælkeskummer

22. maj 2019 MissK 0Comment

Det Gode Kaffe Liv Med Skum På

Ingen hemmelighed… Jeg er vild med det gode kaffe liv. Nu har jeg fået mig en mælkeskummer, som kan lave skum, som jeg aldrig har prøvet før (altså når jeg selv har prøvet med en af de små mælkepiskere). Jeg er vild med det gode liv. I den seneste tid har jeg dog ligget vandret, og har ikke været tro mod at nyde dette. Derfor trak jeg stikket, satte en stopper for ræset, og lavede min første skum med min nye mælkeskummer. Wau… Den lækreste kraftige skum, som på cafe´ – Det tager ikke mere end nogle få sekunder, så har jeg denne til min kaffe.

mælkeskummer - love2live - tips til skum til kaffen

Det Gode Kaffe Liv Med Mælkeskummer

Denne mælkeskummer kan også lave varm mælk. OG… Når vi igen får solen at se, og det er tid til iskaffe, så kan den også lave kold mælk med skum. Du kan se min iskaffe opskrift herunder – den skal jeg have leget lidt med, når solen atter siger iskaffe tid.

Iskaffe Opskrift – Let At Lave Og Smager Skønt

Det går en anelse langsommere, end når jeg bare hælder mælk i kaffen fra kartonen i køleskabet. Det er, hvad jeg mener med det gode liv. Det at tage sig tid til at lave en travl dag om til nydelse med forkælelse i livet (imens jeg stadig når alt det jeg skal). Jeg nød at lave skummet, da det taler til min kreative side. Det gav mig faktisk rigtig god energi at tage denne “krea-pause” og nyde den lækre kaffe med den skønne mælkeskum.

Voila… Så er der kaffe, og jeg har nu også prøvet funktionen varm mælk, som er en skøn måde at udleve det gode liv på. Mælkeskummeren kan du sagtens have med på job og sætte mere prik over I´et på din hverdag med (og glæde kollegaerne med det gode kaffe liv).

Mælkeskummeren finder du ovre hos Real Coffee >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få invitationer til events, gratis tips til + 40 livet og hør om mine aha oplevelser i personlig udvikling, som jeg deler gratis ud af i dette >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *