Blog

Sammenbragt Familie – Ferie Hver For Sig ?

19. juli 2017 MissK 2Comment

Sammenbragt familie – Ferietid med eller uden hele den “sammenkogte ret” ?

Sammenbragt familie ? Vi er…

I år tager vi på ferie hver for sig med egne børn. Er det ok eller ? Jeg synes, det er vigtigt at have stunder, oplevelser og ferier også uden hinanden og kun med egne børn. Det ene udelukker jo ikke det andet. Vi har nydt en kæresteferie i starten af sommeren, og nu går turen afsted for mig med egne børn. Jeg glæder mig helt vildt. Se lige billedet af, hvor jeg er at finde de næste 8 dage…

Sammenbragt familie - love2live - Kristina Sindberg

Sammenbragt familie og noget om at mærke godt efter

I en sammenbragt familie er der fyldt godt op med behov. Masser af forskellige behov og adfærd, samt opdragelse som kan være vidt forskellige. Det er benhårdt arbejde fra morgen til aften. Det er udelukkende kærligheden til partneren, der binder sammen. Ikke noget som helst andet. Man kan sagtens elske sine stedbørn, men det bliver aldrig det samme, som egne børn. Så bare glem den illusion. Lad være at stræbe efter at behage og gøre ting og ændre din adfærd for at behage. Vær dig selv, så kommer der en helt anden samhørighed, i stedet for den der letkøbte med at føje og føje. Det har jeg set masser af dårlige eksempler på.

Sammenbragt familie og ferie

Jeg har både prøvet ferie med og nu denne gang uden kæresten og hans børn. Jeg kunne i foråret mærke et behov for at få nogle oplevelser med mine egne børn. Måske nogle synes det er egoistisk, det er det måske, men ikke i min Verden. Det er helt i orden, at nyde egne børn på en sommerferie uden at der skal tænkes på, om den og den gider eller siger det og det… Når man har børn, der fungerer rigtig godt i den sammenbragte familie, og kan mestre dette, så er det helt på sin plads at skabe dem et frirum med egen forælder. Det er det også når det ikke går så godt. Jeg finder at vejen til succes er at skabe plads og på samme tid nærhed.

Sammenbragt familie - love2live - Kristina Sindberg
Du kan følge min ferie på Instagram @kristinasindberg

Det stritter jo en anelse i hver sin retning må man sige…

MEN det er de voksne, som skal sikre dette. Både for egne og partnerens børn. Det essentielle er, at de voksne taler sammen, og laver og overholder aftaler. Når aftaler brydes (og det bliver de), så vil der opstå konflikter, det er ganske naturligt. Jeg har lært en del det sidste halve års tid, hvor jeg har levet i en sammenbragt familie. Der blev godt nok varmet op i 6 år forinden, hvor vi boede hver for sig, men det har været både med tårer og grin i det sidste halve år. Jeg ved helt ærligt ikke, om jeg ville gøre det igen. Men nøj… Hvor kan man mærke livet.

Sammenbragt Familie – Gode links

ALT har skrevet en glimrende artikel om emnet, som du kan læse via linket herunder:

På ferie med den sammenbragte familie 

OG her får du den ultimative kæresteferie for mig, da det som binder det hele sammen er kærligheden.

Palma er 1 ud af mine 5 favorit rejsemål  

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Sammenbragt Familie – Ferie Hver For Sig ?

  1. Tusinde tak for en rigtig god og inspirerende artikel. Jeg er selv en del af en sammenbragt familie, og vi har været afsted mange gange alle sammen. Det har dog været rigtig svært og virkelig opslidende – især sidste år var virkelig slem. Derfor er det fedt at læse at du ikke har noget problem med dele ferien op og tage afsted hver for sig. Den løsning virker bare langt mere overkommelig.

    1. Tusind tak for dine roser. Det er virkelig en god løsning at tage afsted hver for sig med egne børn. Vi har været afsted sammen masser af gange, men valgte at holde hver for sig og så en kæresteferie. Der er mange, som undrer sig, men de har ikke været i samme situation med sammenbragt familie. Jeg håber, at I må få en vidunderlig sommer og mærke rigtig godt efter, hvordan I virkelig ønsker at holde Jeres ferie. Kærlig hilsen Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *