Blog

I Top 3 På Instagram I Juli For Fynske Influencers

10. august 2019 MissK 3Comment

Top 3 På Instagram

Vupti… I top 3 på Instagram i juli for Fynske Influencers. Ja faktisk nummer 2. Jeg er både ydmyg og stolt. Der er så mange dygtige Instagrammere og bloggere i det community, som jeg er en del af. Det hedder som nævnt Fynske Influencers, og er et fantastisk sted at gå på opdagelse hos. Der er både fest og farver, nye spisesteder (eller de uopdagede og glemte), inspiration fra hele Fyn og så er der en fantastisk stemning, som emmer af, at det er et community omkring at støtte op om at vise de Fynske farver frem til glæde for turister og os andre, som bliver inspireret af de mange tips og idéer.

Top 3 På Instagram - Kristina Sindberg - Blogger - Influencer - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Odense - Danmark - Visit Fyn

Hver Måned Kåres Top 3 På Instagram

Herover er mit billede, som jeg har taget ved Måle Bagerbod. Et idyllisk sted med det lækreste brød, og så kan man sidde og nyde en brunch eller andre af deres lækkerier i deres hyggelige gårdhave. Du finder dem her >>> – Det gjorde jeg i juli, og snuppede lige et hurtigt billede, inden jeg med vand i tænderne satte mig til at nyde en helt igennem vidunderlig brunch. Hver måned kåres top 3 på Instagram hos Fynske Influencers – Det er super hyggeligt at se tilbage på en forgangen måned på den måde.

Et Unikt Community Af Influencers

Jeg er super glad for at være en del af dette community, som mødes nogle gange om året, og sparrer om faglige emner, og at der er plads til alle mulige forskellige interesser, aldre og indfaldsvinkler. Det er hver dag skønt at følge de andre, og samtidig kunne fylde glædesdepotet op med tips til gode bøger, lækre steder at spise eller at tage ud og opdage.

Du finder Instagram profilen for Fynske Influencers her >>>

Tag et kig med og se om der skulle være noget for dig, som besøger det Fynske, eller bor her. Du vil opdage eller genopdage øens mange fantastiske muligheder.

Best Nine På Instagram

Er sådan en nytårsting, hvor man kan finde sine mest likede billeder i det forgangne år via en generator.

Herunder får du lige Best Nine i 2018 for Fynske Influencers:

Instagram - Kristina Sindberg - Blogger - Influencer - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Odense - Danmark - Visit FynTop 3 På Instagram - Kristina Sindberg - Blogger - Influencer - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Odense - Danmark - Visit Fyn

Fotocredit @fynskeinfluencers + Instagrammere og bloggerne som er fremhævet

Et andet sted, hvor der kan hentes inspiration er hos Odense Bloggers – Her er Best Nine i 2017:

Instagram - Kristina Sindberg - Blogger - Influencer - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Odense - Danmark - Visit FynInstagram - Kristina Sindberg - Blogger - Influencer - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Odense - Danmark - Visit Fyn - Odense Bloggers

Fotocredit @odensebloggers + bloggerne der er fremhævet

Som I kan se, er jeg ret glad for en vis smuk bygning i det gamle kvarter omkring Overgade og Nedergade i Odense. Både på en kold efterårsdag i 2017, hvor jeg sjovt nok var på vej til en brunch og med julelys på den tid af året i 2018.

En af de stærke kræfter bag Fynske Influencers er Jeanette Hardis. Jeg er meget fascineret af hende. Hun blogger på: Let´s Blog Some Shit – og du kan læse lidt om hendes bevæggrunde for at starte et community for Fynske bloggere her >>>

At Stå Stærkt Sammen

Kan du læse om i mit indlæg om det at have en takeover af en Instagram profil. Jeg har prøvet lidt forskellige og er inden længe på banen igen for Fynske Influencers med dette. Jeg glæder mig altid helt vildt og føler mig dybt privilegeret over at få denne tillid.

Med dette vil jeg blot opfordre til at følge alle de skønne Fynske kvinder og mænd, som spreder deres viden og glæde omkring Fyn.

Kærligst Kristina / Love2live

Instagram with my point of view >>>

@kristinasindberg

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

3 thoughts on “I Top 3 På Instagram I Juli For Fynske Influencers

  1. TUSIND tak for de flotte ord! Hvor er jeg glad for, at du drager så god nytte af vores community! Tak fordi du har lyst til at bidrage og løfte det faglige niveau!

    Klem J

  2. Det er mig, der takker. TAK for Jeres store arbejde med at gøre Fynske Influencers til et fantastisk sted. Det er givtigt og en fornøjelse, og synes jeg ville dele her med mange følgere fra andre dele af Danmark, som jeg ved læser med herinde, og måske kunne finde inspiration til oplevelser i det Fynske ovre på Instagram profilen.

    Kram K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *