Blog

TikTok – Er Det Det Nye Place To Be ?

9. november 2019 MissK 0Comment

TikTok – Det Nye Place To Be Eller ?

TikTok er et nyere socialt medie, hvor det som udgangspunkt udelukkende er små film, som lægges op. Det går ufatteligt stærkt derovre og jeg har af nysgerrighed oprettet en profil og lagt lidt ind. En ting er sikkert, TikTok vokser med ekspres fart. Indholdet derovre kan man fint diskutere om hvorvidt det er noget skrammel, men alligevel sjovt at se, hvordan noget “skrammel” kan give så mange visninger.

TikTok - Love2Live - Kristina Sindberg - Influencer - Marketing
Du kan finde mig ved at scanne QR koden herover – Jeg hedder på TikTok @love2live_dk

TikTok Er Upoleret

Med upoleret mener jeg, at det ikke er de fine billeder og film, som vi typisk ser på Instagram. Det er små film af alt mellem himmel og jord, som ind imellem er afsindig sjove og andre gange for mig ihvertfald fuldstændig ligegyldigt. MEN… Det betyder ikke så meget på TikTok, og vi er jo forskellige i smag og behag. Brugerne er lige nu overvejende ganske unge mennesker. En ting er sikkert, at bliver det HOT HOT at være på TikTok, så kommer også de unges forældre med derovre. Vi begynder så at lægge film op, som vores forældres generation finder spændende at følge, og deraf vil de også oprette sig på denne platform.

De Kendte Er I Gang Med At Hoppe Med På Bølgen

Flere kendte er i fuld gang med at lægge film op derovre. Bag scenen, små sketches og det hele er egentlig med et glimt i øjet. Lidt som et fristed, hvor alt ikke skal være perfekt, og der bare er plads til leg og et godt grin. Det spændende er lige nu for mig, som arbejder med markedsføring, hvor dette medie er på vej hen. Det tror jeg også er årsagen til at flere og flere kendte er hoppet med på bølgen. Vær en af de første og få på den måde skabt et univers (og en hulens masse visninger og følgere – Det er stadig ret let på nuværende tidspunkt).

Du henter TikTok på Apple Store HER >>>

Og på Google Play HER >>>

Mere Sociale Medier ? Læs med om Instagram og noget om at ryge ind i top 3 for en +40 HER >>>

Du kan også nørde med lidt mere og læse med ovre hos Thomas Bigum, som skriver mere i dybden om hvad TikTok egentlig er og hans tanker om denne platform i hans indlæg: Hvad er TikTok (socialt medie 2019) >>>

Kærligst Kristina

Love2Live

Tilmeld Mit Nyhedsbrev

… og få sidste nyt direkte fra Love2live (så sparer du tiden med at hoppe ind og ud, for at se om der er nyt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *