Blog

Sansernes Magt & Noget Om Æblegele

25. august 2019 MissK 1Comment

Sansernes Magt Til At Undgå Eller Slippe Stress

Sansernes magt er store. I forbindelse med en periode for en del år siden, hvor jeg oplevede alt for meget stress og jag brugte jeg mine sanser som et af værktøjerne til at sætte mig fri af dette. Det virker stadig, så jeg nogle gange let og andre med en del tiltag kan komme helt ud i lyset og holde fast i den jeg er.

Sansernes Magt - Stress - Love2Live - opskrift - æblegele - Fynske Influencers - Dansk blog

Brug Sansernes Magt & Sæt Dig Selv Fri

Når du bruger dine sanser, og slipper alt andet, er det en opvågning af de store. Jeg synes det var en udfordring i starten. Altid krudt bagi hos mig og hvad for noget pjat med de sanser. Det var mine tanker da en kær bekendt og terapeut på et tidspunkt anbefalede mig dette. Hvor om alting er vovede jeg mig dog til dette. Jeg startede, hvor det for mig var lettest. I min have. Ud med bare fødder i græsset i den tidlige morgenstund (det var den lune tid på året). Her stod jeg så, som et fugleskræmsel ved mit smukke æbletræ og kom mere og mere ind i netop at fokusere på sansernes magt til at fokusere og give energi.

At mærke det fugtige kølige græs omslutte mine fødder var som at få et kæmpe energi boost.

Bare at være. Kun mærke følelsen af berøringen. Slippe alt andet – kun mærke det dugfriske græs. Det var ren helse, da jeg havde øvet mig nogle gange i dette. Herfra gik jeg videre med andre sanser.

Du kan læse mere om dette i mit indlæg:

Lev Dit Liv & Få En Lettere Hverdag

Æbletræet & Noget Om En Ide´ Til Mit Kreative Jeg

Æbletræet gav mig en ide´. Eller rettere æblerne. Jeg er vild med æblegele og gik i gang med at Google efter opskrifter på nettet. Der var mange fine, men alle krævede udstyr, som jeg ikke ejer. derfor opfandt jeg en alternativ løsning, som er superlet at bruge og ikke kostede mange kroner i Ikea. En stor si.

Du kan se opskriften (og sien) i mit indlæg:

Let Opskrift På Æblegele Af Paradisæbler

Opskrift æblegele - Love2Live

Jeg håber disse små tips til at bruge sansernes magt og opskriften på den lette og virkelig lækre æblegele´ kan hjælpe dig til at finde / genfinde endnu mere lys i livet.

Kærligst Kristina / Love2live

PS: Besøg Ann Asmussen, som er den terapeut, som gav mig tips til at bruge mine sanser HER >>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

One thought on “Sansernes Magt & Noget Om Æblegele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *