Inviteret / Reklame

Dramatisk Anti Rynke Effekt Med De Fineste Olier

8. august 2019 MissK 0Comment

Dramatisk Anti Rynke Effekt

De fineste olier har givet mig en dramatisk anti rynke effekt. Det er simpelthen ren botox på flaske. Jeg havde læst en del ingredienslister igennem på de cremer, som jeg synes, har givet mig de bedste resultater i de seneste år. Her kom blandt andet hybenkerneolie frem som et virkelig aktivt ingrediens. Figenkaktusolie fik jeg anbefalet, og det er virkelig også anti age, der rykker, fordi den er fyldt med e-vitamin.

dramatisk anti rynke effekt - love2live - CHLEOPATRA - skønhed - hudpleje

 

Hybenkerneolie Som Botox I Dråber (og uden brug af kniv & sprøjter)

Det er lige mig. Ingen knive her tak. Jeg er til de ædleste dråber, der kan gøre min hud mere modstandsdygtig, blød og mindre rynket. Jeg fandt de fine olier ved et tilfælde. De er fra Chleopatra, som udover at have lige præcis det jeg søgte også har en hjemmeside, som virkelig er fantastisk, for en som jeg, der har arbejdet med skønhed og hudpleje i årevis, og gerne vil vide besked uden at skulle slå forklaringer på virkninger og oprindelser op i et væk. Så udover at mine olier er vanvittig effektive får jeg det der ekstra, som jeg også nyder: Spændende viden til øverste etage indvendigt.

Dramatisk Anti Rynke Effekt Med Ler

Hver morgen og aften efter at have renset min hud bruger jeg et par spray af min rosenvand som toner til min hud. Det er simpelthen som at få et feminint brus sprayet ud over sig. Godt nok rammer jeg kun ansigtet, men det går i krop og sjæl med det feminine. Jeg har også brugt den til at blande en mineralsk ler op med til en maske. Jeg har valgt at prøve en ler af, som både peeler huden blidt, og på samme tid giver masser af udstråling og en silkeblød fornemmelse. Marokkansk rasul ler bruges på eksklusive kurbade og spas. Jeg har prøvet den på et spa ophold for flere år siden, og den er stadig lige vidunderlig.

dramatisk anti rynke effekt - love2live - CHLEOPATRA - skønhed - hudpleje

Kender Du Det At Din Hud Klør Ved Stress & Jag?

Når jeg har meget travlt får jeg let psoriasis lignende plamager på mine albuer. I den seneste tid har jeg haft en del om ørerne, og fandt frem til en olie, som med det samme både fik kløen til at stoppe og samtidig helede den min hud efter 2 dage. Det har jeg aldrig prøvet så hurtigt før. Det er en olie som kaldes Brasiliens egen darling og dens rigtige navn er Acai Olie.

dramatisk anti rynke effekt - love2live - CHLEOPATRA - skønhed - hudpleje

Jeg kan på det varmeste anbefale at prøve et alternativ til cremer på krukke. Jeg har fået virkelig dramatisk anti rynke effekt både omkring mine øjne, hvor “kragetæerne” er minimeret tydeligt og i mit ansigt, hvor linjer og tørhedsrynker er væsentligt minimeret. Samtidig er olierne særdeles drøje i brug. Du finder dem ovre hos Chleopatra >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Du kan læse mere om mig herovre, hvis du er ny læser på bloggen.

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *