Blog

Fynske Influencers – Skønne Dage Med Takeover

25. november 2018 MissK 2Comment

Fynske Influencers

Jeg er så stolt over og mega glad for at være en del af Fynske Influencers. I disse dage har jeg takeover på Instagram profilen Fynske Influencers. OG… Jeg nyder at vise frem, hvad sådan en +40 kvinde suser rundt, og laver både her på Love2Live og i min dagligdag med online marketing i mit firma KS Online Marketing.

Fynske Influencers - Kristina Sindberg - blog - love2live - marketing - ks online marketing
Skøn aften i byen med bobler og med den fineste nye håndlavede ring af smykkekunstner og guldsmed Johan Veje.

Fynske Influencers & Noget Om At Stå Stærkt Sammen

Hvad jeg især er vild med er dette sammenhold der er imellem de forskellige bloggere i dette selskab af dygtige mennesker, som dybest set konkurrerer og alligevel formår at vælge det her med at stå sammen til. Jeg finder det utroligt vigtigt både som selvstændig i et enkeltmandsfirma og som blogger at kunne sparre med mennesker, der har samme passion og derigennem høre og læse sig til andre vinkler på emner og det faglige. Jeg mener rent faktisk, at mange virksomheder kunne lære af dette. Det at sætte sig selv lidt bag ved og lytte og lære af andre dygtige mennesker.

Fynske Influencers - Kristina Sindberg - blog - love2live - marketing - ks online marketing
Her et kig ned af de gamle gader i Odense midtby med den smukke julebelysning 2018.

Min Takeover & Fynske Influencers

I disse dage ruller det afsted med mig på profilen Fynske Influencers på Instagram. Det er herligt at opdage endnu flere spændende mennesker og steder ved at se igennem “øjnene” på en anden profil end lige ens egen derovre. Jeg har lavet lidt af hvert i disse dage og fortsætter i morgen mandag med. Du finder profilen HER >>> Hvis du har lyst til at følge med og tage et kig indenfor i et spændende univers. Her er fyldt med dedikerede mennesker med inspiration til både lækre opskrifter, bøger, mode, skønhed. OG… Ja også plads til en +40 kvinde som jeg, som skriver om personlig udvikling og alt det, som ligger nok typisk den mere voksne kvinde med børn der ikke er børn mere og mand nummer 2 og alt det her med at huske på at få lavet selvforkælelse og så alle mine “Aha-Oplevelser”.

At Være Influencer

Fynske Influencers - Kristina Sindberg - blog - love2live - marketing - ks online marketing
Frisk luft ved vandet er vidunderligt. Her ved Klinten i Faaborg, som året rundt er et af mine favoritsteder at tage til. De rålækre og bløde skindbukser er indefra g.lu butik i Odense.

Er det krævende ? Dette bliver jeg ofte spurgt om. Næ nej ikke for mig. Jeg er bare mig selv, så egentlig ligger det vel bare til mig at sætte nye ting, tiltag og andet i søen og at andre finder det inspirerende, er jeg dybt taknemmelig og glad for. Det er blot ikke noget jeg gør for at være en del af Fynske Influencers, det er bare mig.

Jeg har efterhånden haft takeover en del gange. Blandt andet hos Mit Odense for at vise Odense frem og derigennem tiltrække opmærksomhed til byen. Det kan du læse om HER >>>

Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Fynske Influencers – Skønne Dage Med Takeover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *