Blog

Hårfarve DIY Mixed Med Flyttekasser Og Makeup

18. november 2016 MissK 0Comment

Hårfarve og flytterod

Tager lige en slapper, andre ville nok kalde det en overspringshandling. Julefrokost i aften og håret trænger til en omgang, så i Matas købte jeg i går min favorit diy farve, som jeg netop har skyllet ud og sidder nu med curlere i håret og guffer en kanelsnegl med masser af remonce af kanel. Yummi…

Loreal hårfarve på love2live.dkHårfarve og flytteri

Jeg har altid så længe jeg kan huske… OG det er stadig længe købt en bestemt farve til mit hår i Matas. Der er ikke en frisør, der nogensinde har kunnet ramme den tone, som jeg er mest glad for. Er kommet hjem mange gange med mislykkede resultater. Så i dag står den på hjemmefarvning og i pauserne får jeg sorteret ud i alle mulige glas, vaser og mærkelige ting, som er “sneget” sig ind i skuffer og skabe.

Hårfarve loreal og love2live
De her glas fra Coca Cola købt da børnene var små og andre uhyrligheder af “skatte” sorteres der ud i nu.

Det er utroligt hvad der gemmer sig og næsten ALT har vi 2 af… Også det der, som man aldrig bruger.

Curler efter hårfarve og så afsted…

I skrivende stund sidder jeg så med curlere i lokkerne efter at have givet hårfarve til dem forinden, og glæder mig til en aften væk fra flyttekasser med veninderne. Godt jeg har en plan for tøjet til i aften, så det ikke ender i tøjkrise, hvilket faktisk giver en ufattelig ro (hvis jeg så bare havde husket nylonstrømper på min checkliste… ). Du kan se mit indlæg (og husk lige nylonstrømperne) herunder:

Panik Før Julefrokost ? 3 Tips Til Tøjkriser

Rigtig fantastisk fredag aften ønskes I alle. Nu smider jeg det sidste makeup på og den larmende grønne ring, og tager ud og holder julefrokost.

Smokey Eyes Trin For Trin Med Love2Live

hvisk-bubble-facet hos love2live.dk
Bubble Ring Med Den vildeste Sten.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *