Blog

Panik Før Julefrokost ? 3 Tip Til Tøjkriser

17. november 2016 MissK 1Comment

Panik og tøjkrise før julefrokost ?

Her får du lige 3 hurtige til at undgå panik og få en fed start allerede hjemmefra, inden du tager ud til fest. Find tøjet i dag… Ja i dag, så er det klar. En ny smuk ring, der måske er lige på kanten af, hvad du ellers ville smykke dig med og en god øjencreme fra NU og mascara, der gør dine vipper fyldige og smækre.

Panik og tøjkrise tip hos love2livePanik og valg af tøj

Jeg kan gå fuldstændig i panik, så hjernen allerede ligger i sprit, inden jeg overhovedet er ude af døren, med tøjvalg inden en fest. Derfor har jeg nu planlagt, hvilket tøj jeg skal have på og have købt inden de kommende julefrokoster. Simpelt… Tja… Jeg tror det er helt banalt, men alligevel ender jeg ihvertfald altid med at have panik på drengen.

Panik tøjkrise Parferie med love2liveEn ny ring der bare brager og larmer

Det kan man få hos hvisk til ret fornuftige priser. Så kan du vælge denne grønne frækkert, som jeg gjorde. Have den på og lige sætte prikken over Iét på din julefest. Den larmer lidt både i størrelse og farve, men halløj, Skal der ikke være fest ?

hvisk-bubble-facet hos love2live.dkDressed up to party

Jeg har fundet et par lækre stilletter i sorte, som har en hæl, så der både kan tilbagelægges nogle kilometer, brosten og andre irriterende forhindringer skrides hen over uden “morsomheder” og dansegulvet få en tur uden at jeg vågner med vabler og ømme fødder dagen derpå. Måske er det rigeligt med et hoved der værker…

Panik - love2live - rosemunde-stilletter

Via reklamen herunder for Rosemunde kan du på Black Friday den 25/11-16 til og med søndag den 27/11-16 få store rabatter på masser af lækre styles til julen… og resten af året AV… Så da min første julefrokost ligger på fredag kan jeg ikke nå at få rabat her, men kjolen er klar. Det bliver en “lille sort ting” med tilhørende stilletter og den grønne ring.

Mascara der gør dine øjne endnu smukkere

OG SÅ EN ØJENCREME UDOVER DET SÆDVANLIGE…

estee-lauder-revitalizing-supreme-eye-balm-15-ml-til-alle-hudtyper

Den her øjencreme fra Estee Lauder dubbes let på, gør din hud fastere, smidigere, og så kan du bruge den som en 2 minutters øjenmaske. YES… Dagen derpå er reddet og forinden festen kan du bruge den som både maske og naturligvis dagligt i din hudplejerutine. Jeg er tilbage ved Estee Lauder øjencreme, den er altså noget helt særligt. Du kan være lidt ekstravagant og bruge denne om morgenen og deres resillience lift om aftenen. Jeg synes bare min hud nu har en alder, hvor det er her jeg sætter ind med ekstra forkælelse.

  Mascara Mascara…

love ´2live og clinique-high-impact-curling-mascara-01-black

En mascara der passer til dine vipper. Vil du have mere fylde ? længde ? eller det hele på en gang ? ØH… Ja tak til det sidste. Jeg er vild med Den her fra Clinique

Ønsker Jer alle nogle dejlige fester i denne tid.

Kærligst Kristina / love2live

 

One thought on “Panik Før Julefrokost ? 3 Tip Til Tøjkriser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *