Blog

Sådan Tackler Du Julefrokost-Jalousien

17. november 2016 MissK 1Comment

Julefrokost-Jalousien

Julefrokost-Jalousien kan være en svær faktor. Jeg tror egentlig vi alle har den i os i højere eller mindre grad. Set partneren glad gå afsted i sit fineste dress, høje stiletter og duftende lækkert. Det stikker i hjertet, både af stolthed over hvor dejlig din partner er og på samme tid med frygten for at miste ham eller hende.

Julefrokost-Jalousien tip med love2live

Med samtale, samvær og sex forebygger du både utroskab og jalousien

Vi har den alle i mere eller mindre grad. Nogle året rundt og andre har julefrokost-jalousien, fordi der er så mange historier om vilde fester og alt er tilladt lige præcis til en julefrokost. JAMEN… Jeg var fuld og det var snapsens skyld.

NEJ… Den holder ikke, den der med sprut i blodet

Ved at erkende den følelse af jalousi vi alle nok har, kan I inden festen have talt godt sammen om gensidige forventninger:

  • Hvor tæt må man danse
  • Flirteri grænsen med andre mænd / kvinder
  • Små søde sms til hinanden (ikke sure opstød)
  • Du fortsætter bare din liste med hvad der gør ondt og kan hjælpe dig….

Med samvær inden alle de kommende fester kan I styrke forholdet Jer to imellem. Det kunne være en dejlig middag i byen, så I er væk fra det hjemlige. Ligge helt tæt nøgne sammen hver nat (året rundt er normen herhjemme). Deraf endnu mere sex og det at have hinanden i både hjerte og krop overalt bibringer et ubeskriveligt tæt bånd og styrke i parforholdet. Det er min erfaring og vej til at bekæmpe min jalousi.

Jalousi – 5 trin der hjælper dig med at bekæmpe den! af Maj Wismann 

Tanker der går i selvsving

Jalousi er mange gange et tankespind, der går amok, når du ligger i din seng, og tænker tanker om, hvad der mon nu foregår derude i “julefrokost party time land”. Jeg ved godt at helt rationelt, er det ikke værd at være jaloux, men den der frygt for at miste kan tage over, eller du kan have noget, der begrundet gør, at du naturligt har denne frygt. Men herudover er det irrationelt. Det er bare svært at håndtere, såfremt der ikke er talt om gensidige forventninger, nydt samvær og sex inden festerne sætter ind for alvor i denne tid.

Har du tips til hvordan I gør julefrokost-jalousien mindre ? Så skriv endelig. Der er mange hjerter i denne tid, som bliver påvirket og sparring om dette er en stor hjælp, så alle kan få en glad tid med fester. Uanset om det er dig selv eller din partner der er på vej til fest.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Sådan Tackler Du Julefrokost-Jalousien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *