Blog

Smokey Eyes – Få Trin For Trin Guiden Her

30. september 2016 MissK 5Comment

Smokey Eyes… Forførende Øjne Trin for Trin

Smokey Eyes er forførende og giver dig et look som er dybt fascinerende og understreger at nu er det tid til fest. Herover video med trin for trin guiden, som du herunder får step by step, så du kan se billederne, imens du lægger dine Smokey Eyes. Start med at rense al din makeup af. Så er hud og vipper helt klar til at få lagt en smashende flot makeup.

Smokey Eyes med love2live trin for trin og video

Trin 1: Foundation, løs pudder og concealer. Herefter fordeler du din lyse skygge fra vippekant til brynkant.

Trin 2: Mørk brun lægges på i globelinjen

Trin 3: Mørk/Sort øjenskygge i globelinjen og op i siderne. Du kan mærke den med din ringfinger, den ligger lige under øjebenet.

 

Nu er du rigtig godt i gang og har “din ramme”.

Smokey Eyes med love2live trin for trin og video

Trin 4: Læg flydende eyeliner langs vippekanten. Sørg for at den kommer helt tæt på vipperne. Læg primer på dine øjenvipper og lad den sidde lidt. Herefter påfører du masser af mascara.

Trin 5: Tegn dine bryn op med en øjenbrynsskygge. Læg den med pensel for det mest effektfulde look.

Trin 6: Highlighter på kindbenene og op samt rouge.

 

Sæt håret, smut i dit smukke tøj og et par sko, der kan danse natten lang. Med disse øjne vil du føle dig som nattens dronning.

Tak til den smukke model Cecilie for at lægge øjne og ansigt til. Skøn oplevelse i vidunderligt selskab. Prikken over Iét er at det er min datter og det er herligt at lave ting sammen vi begge nyder.

Kærligst Kristina / love2live

Psst: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

PS: Mange har spurgt til “dele og like” knapper på bloggen, så det har jeg fundet ud af at lave nu (man må jo lære så længe man lever, siges det). SÅ… Kan du lide guiden, og synes andre skal have tipsene, så vil jeg blive vildt glad for, om du vil dele den. Du kan bruge “knapperne” herunder eller tja…. Bare gøre som du nu plejer, inden jeg fandt de der blå “banditter” herunder.5 thoughts on “Smokey Eyes – Få Trin For Trin Guiden Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *