Blog

Adventsgaver Til Hende Og Historien Bag

19. november 2016 MissK 0Comment

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Adventsgaver Til Hende

Adventsgaver og julegaver er vi nok flere der har lagt hovedet i blød for at finde lige det der, som vi gerne vil forkæle og forkæles med. Her finder du lidt til veninden, datteren, søsteren eller din mor, som jeg synes kunne være dejligt at forkæle med lige fra ansigtsmassage til den fineste væglampe og en trådkurv til frugt.

adventsgaver og love2live.dkOvre på Polyvore og på love2live.dk – Pinterest kan I se produkterne, som er på billedet herover. Her er masser af forskelige prislejer i dette indlæg herunder. Det der tæppe fra Marks & Spencers på billedet er jeg ret pjattet med, det koster 340 kr.

Ansigtsbehandling Åhhh…

Ansigtsbehandling er en  luksus, hvor tid og sted står stille imens. Jeg nyder at hive tempoet ud og bare ligge lige så stille og få en smukkere hud. Det er forkælelse for mig.

adventsgave love2live - ansigtsbehandling-helle-thorup5

Du kan læse mere her  og finde mere spa og wellness også som ophold

 [/vc_column_text][vc_column_text]

Historien om adventsgaver

Traditionen med den egentlige julekalender stammer fra Tyskland i starten af 1900-tallet. Både i Tyskland og i England kaldte man denne kalender for en adventskalender, formentlig fordi advent betyder Herrens komme, og kalenderen var en nedtælling hertil. Omkring 2. verdenskrig begyndte de første 3-dimensionelle julekalendere at komme frem, og det var også omkring dette tidspunkt, at traditionen der førte til pakkekalenderen (og senere adventsgaver) startede.

Flere adventsgaver til hende

Fransk havsalt af Nicolas Vahé til 70 kr.

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=21839&bannerid=21545&htmlurl=https://duglemmerdetaldrig.dk/#til=hende
Pebermix af Nicolas Vahé 80 kr.

 

 

Adventsgaver tl hende på love2live

 

 

 

 

 

 

Frugtkurv i metal / kobber fra Hübsch

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=21839&bannerid=21545&htmlurl=https://duglemmerdetaldrig.dk/#til=hende

 

adventsgaver til hende tips på love2live
Sort puf fra Hübsch med læderhank.

 

Den her puf er så fin synes jeg med læderhank på siden.

 

 

 

En opbevaringstaske med humor.

Adventsgaver tips på love2live.dk
Opbevaringstaske med humor fra Bloomingville.

Lys i den mørke tid. Både levende lys og så de her smukke pærer, der bare hænger på væggen og lyser så fint og smukt ønsker jeg til en mørk krog i stuen.

Guide til adventsgaver til hende på love2live.dk
Molecular væglampe fra House Doctor.

Ønsker dejlige søndage i advent til Jer alle. Her står den på flytning og forberedelse til ombygning af vores hjem, men julen skal fejres, og jeg glæder mig til at dele julerier med Jer her på love2live. For mig har denne tid altid været noget helt særligt.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *