Blog

Dans Dig Glad & Opnå Masser Af Velvære

28. juli 2019 MissK 1Comment

Dans Dig Glad – Det Giver Masser Af Indre Energi

Dans dig glad og opnå endnu mere energi og velvære. Om det er til en koncert eller hjemme foran spejlet er for såvidt underordnet. Bare dans løs til alt det musik du nyder mest. I fredags dansede jeg løs til Grøn Koncert i Odense. Billedet herunder er taget da KATO gik på med et helt bestemt nummer, som jeg altid har med på mine foretrukne afspilningslister.

Dans dig glad - grøn koncert - personlig udvikling - Kristina Sindberg - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Danmark

Dans Dig Glad & Det Skal Være (nærmest ) Umuligt At Stå Stille Imens

Umuligt at stå stille. Kender du det ? Når musikken har vundet indpas i dig,  og du har sat dig selv fri til bare at følge de takter og vibrationer, som din krop bare giver sig løs med. Det er præcis her, hvor jeg mener at det gør gladere i krop og sjæl. Både nu og her men også længe efter. Der er en forklaring på dette. Der frigives nemlig masser af endorfiner, som virker som rent lykketilskud til humøret.

Lav en playliste, find nogle gamle skiver frem eller tag til en koncert. Bare det er med musik, som virkelig går i kroppen på dig. Efterhånden vil du også kunne nyde at danse til musik, som du ikke anede var noget for dig. Det er herligt blot at danse selv, men sammen med andre giver det en slags fællesskabsfølelse, som vi mennesker får et ekstra sus af.

KATO - Dans dig glad - grøn koncert - personlig udvikling - Kristina Sindberg - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Danmark

Her er han så…. KATO… og her får du lige et helt særligt nummer, som giver mig masser af glæde at twerk it til. OG… Det kunne netop være denne med Brandon Beal, men det er DESERT WALK >>>

Dans Til Koncert Eller Hjemme I Stuen

Dans dig glad - grøn koncert - personlig udvikling - Kristina Sindberg - Love2Live - Fynske Influencers - Fyn - Danmark

Om du danser ude eller hjemme, så bare dans. Jeg synes egentlig at vi plus 40 holder lidt for få dansefester. Vi er ret skarpe på at gå til koncerter, men hvad med at lave nogle dansefester hjemme ? Det bliver et af mine mål i livet videre herfra. Det behøver ikke at være til stor middag forinden, det kan simpelthen være at invitere til en tag din playliste og din drikkelse med, så lægger jeg hus og højtalere til.

Tak fordi du læser med og rigtig god fornøjelse med at holde dansefester. Hvis du som jeg også synes, der skal nogle flere af disse til.

Pssstt…. Hvis du starter op med at holde en dansefest, så kan du være med til at starte et endnu gladere liv.

Ikke bare for dig selv, men også for dine gæster og i hverdagslivet med familie, venner og kolleger og alle dine medmennesker, som du møder på din vej.

Vil du læse mere om at fyre op for dig selv ? Check >>>

Fyr Op For De Sensuelle Sanser

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

One thought on “Dans Dig Glad & Opnå Masser Af Velvære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *