Blog

Sensuelle Sommer Sanser – Tag Tips Her

14. juli 2017 MissK 1Comment

Sensuelle Sommer Sanser.

Sensuelle sanser finder jeg bedste frem i naturen. Det er bestemt ikke en hemmelighed, at jeg er vild med de sydlige solskins yldte sommerdage og nætter. Det gør noget særligt ved mig at være i et andet land, hvor jeg kan bruge masser af tid på at pirre mine sanser. Både min smagssans, duftsans og synssans.

sensuelle sommer sanser love2live

Fyr op for de sensuelle sanser

Mest af alt gør dette at mærke mine sanser tydeligere, fordi jeg holder ferie, og trækker stikket helt ud, at jeg oplever mine sensuelle sanser virkelig fyres op for.

At dufte havet, imens solen bager på min krop, og vinden blidt kærtegner mig gør, at jeg oplever en overvældende ro inde i mig. Her kan jeg bare lade tankerne flyve og på den måde lader jeg bedst op.

Sundhedsguiden.dk har en fin artikel om dette, som ´du kan læse her: Sanser og lyst

Sensuelle Sanser og vejen derhen…

Efter et liv fyldt med mange oplevelser lige fra glæden til sorgen har jeg lært en del. Én af de ting er at gøre noget ved det, som jeg føler giver mig mest. Både intellektuelt, sanseligt og i mit hjerte.

Det er ikke altid disse 3 går hånd i hånd, det er lige netop det mest spændende. Så hvornår er det, at man slår hjernen fra, og bruger en eller 2 af de andre sanser ? I de fleste tilfælde er det en kombination af fornuft og følelser. MEN nogle gange er det ihvertfald for mig vigtigt at koble hjernen af i mine beslutninger og blot mærke efter, hvad jeg har lyst til.

Jeg kan på det varmeste anbefale at pleje dig selv med en ferie eller en forlænget weekend, hvor du nyder at være dig, mærke efter og sanse uden forstyrrelser af nogen som helst art, der minder om opgaver og ting der skal fikses.

Interesseret i emnet ? Check dette indlæg ud:

Derfor giver mindfulness dig mere nydelse seksuelt

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Sensuelle Sommer Sanser – Tag Tips Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *