Hudpleje

Kavalergangen & Et Tip Til En Smuk Hals

18. juli 2019 MissK 0Comment

Kavalergangen Røber (næsten) Alt

Kavalergangen, som det så fint hedder er både æstetisk og virker ofte sensuel på det modsatte køn. Her vil jeg snakke lidt om at halsen har brug for forkælelse, så den er smuk og da den ofte afslører en del med ens folder og rynker er det en vældig god ide´ at holde sig venner med den ved at pleje den dagligt med fugt og eventuelt opstrammende creme til halsen.

kavalergangen - love2live - Fynske Influencers - Danske Bloggere - g.lu butik - odense

Fjern Tør Hud Fra Kavalergangen

Herudover er det virkelig fint at bruge din scrubcream til ansigtet helt ned på halsen og lidt til. På den måde får du fjernet de døde tørre hudceller, og dine cremer og masker kan bedre trække ind, når disse er væk. Det er lidt som at der ligger en gang støv på et møbel, sådan kan du betragte din hud, hvis du ikke får fjernet de her døde hudceller 1-2 gange om ugen, så ser din hud støvet ud.

En Maske Fyldt Med Anti-Age Til Kavalergangen

For noget siden købte jeg en maske til kavalergangen, som er fyldt med fugt, næring og aktive anti-age ingredienser (lækker cocktail tænkte jeg). Den er nu testet af, som du kan se herunder på billedet. Min hud er blevet om end endnu blødere med denne ekstra pleje. Den formelig strutter af glæde over den fantastiske behandling.

kavalergangen - love2live - Fynske Influencers - Danske Bloggere - g.lu butik - odense - Skin Republic

Heldigt & Hapset Til Model Med Kavalergangen

Det var sådan set meget heldigt, dels at jeg passer på i den daglige hudplejerutine, men også at jeg fik givet min kavalergang lidt ekstra forkælelse, idet jeg blev hapset som model for g.lu butik til et billede med er smukt smykke fra Jukserei Chips Collection, som lige nu er en præmie, som kan vindes hos g.lu butik.

kavalergangen - love2live - Fynske Influencers - Danske Bloggere - g.lu butik - odense - jukserei

Er du (som jeg også) blevet nysgerrig efter hvor ordet kavalergangen kommer fra ? Du kan læse om det blandt andet HER >>>

Vil du have et ekstra tip, til noget der virkelig giver stjernehud (og ingen “støv” på hals og kavalergang) på en let og lækker måde ? Så check mit indlæg ud om emnet:

Starskin Glowstar – Sådan Får Du Mere Glød Til Din Hud

Kærligst Kristina / Love2live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *