Blog

Best of Odense – En Forrygende Aften I Odeon

27. oktober 2019 MissK 0Comment

Best of Odense 2019

I aftes afholdtes Best of Odense for 4. år i træk. En helt igennem fantastisk aften med en masse glade mennesker. Der blev uddelt 17 priser over aftenen som med Anders Breinholt på scenen til at styre løjerne fik selv os Odenseanere til at grine, så tårerne trillede flere gange og ikke mindst fik han sat stemningen i vejret lige fra start, hvilket bibragte alle de spændte nominerede og publikum en forrygende aften.

Love2Live - Kristina Sindberg - Best of Odense - glu butik - Freelance Marketing - KS Online Marketing - Best of Odense
Prisen i kategorien shopping til hende blev uddelt af disse 2 skønne Drag Queens.

Best of Odense – Shopping Til Hende

Jeg var inviteret med af en skøn kvinde, som har et helt igennem vidunderligt kvindeunivers midt i Odense. G.LU butik ved Gitte Lundager. Hun er både frisør og stylist. Kendt blandt andet for masser af styling på populære tv produktioner. G.LU butik var nomineret i kategorien: Shopping til hende. Helt vildt i betragtning af at butikken kun har et års tid bag sig i Vintapperstræde med de mange nye tiltag indenfor styling fra top til tå (og nu også med interiør til boligen). Det blev DR. Adams, som vandt i kategorien. Stort tillykke til den også rigtig fine butik.

Du kan se alle vinderne af Best of Odense 2019 HER >>>

Styles Til Festlige Vinter Dage

Forinden Best of Odense 2019 var jeg inde forbi g.lu butik for at få klippet lokkerne, og blev bagefter stylet op i en masse nye trendy styles, som du kan se herunder. Masser af inspiration til vintergarderoben lige fra det som virkelig hitter nu: Fake Fur og til brede bukseben ala 80érne. Check masser af trendy styles ud fra g.lu på deres webshop (OBS ikke sponsoreret – bare et godt fif til dig som er +40 og vil have fat i de hotte styles)

Love2Live - Kristina Sindberg - Best of Odense - glu butik - Freelance Marketing - KS Online Marketing - pic 3Love2Live - Kristina Sindberg - glu butik - Freelance Marketing - KS Online Marketing - pic 2 Love2Live - Kristina Sindberg - Best of Odense - glu butik - Freelance Marketing - KS Online Marketing - pic 1

Best of Odense blev en virkelig oplevelse. Både selve award showet, men ligeledes op til for de mange nominerede. Jeg talte med flere og alle var stolte af at være nominerede. En nominering gives alene af kunderne. Derfor så flot at komme så langt. Jeg synes i høj grad at Odense efterhånden virkelig har rigtig mange skønne steder lige fra Odense Zoo til caféliv over til shopping.

Vil du have mere fest i Odense og livet ? Check dette ud:

Dans dig glad & Opnå masser af velvære

Kærligst Kristina / Love2Live

Få Love2live blogindlæg tilsendt 1 gang om ugen, så behøver du ikke holde øje med, hvornår jeg udgiver ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev her >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *