Blog

Cafe´ Besøg Og Hjemmelavede Fristelser

2. november 2016 MissK 1Comment

Themsens Cafe´ Og Fristelser

Cafe´ besøg som ikke er sponsoreret bare min ærlige mening om en brunch, som fik mundvandet til at nå uanede højder og som jeg lige her på stedet, giver min oplevelse af videre om i dette indlæg. (For pokker hvor det dog irriterer mig altid at skulle skrive ikke sponsoreret – Den tager jeg lige i et andet indlæg). Here We Go….

Themsens Cafe´ Og Fristelser med love2live

Brunch der får mundvandet til at stige

Efter et møde i formiddag havde jeg besluttet, at nu skulle jeg altså prøve en brunch på dette sted bagefter. Jeg havde hørt om stedet for et par år siden, men desværre aldrig fået det besøgt før i dag. Det ser på deres hjemmeside virkelig ud som et sted, der kan noget med hjemmelavede fristelser. Billederne holdt også. Jeg bestilte deres brunch hele den store omgang og dertil noget af deres sidste Viktoria blommesaft til og en Cafe´ latte.

Themsens Cafe´ Og Fristelser med love2live
Man kan godt dele brunchen. Jeg tog den selv og følte mig mæt på en vidunderlig måde.

En brunch på cafe´ er vel en brunch

Jeg er vild med brunch og har smagt virkelig mange lækre. Denne udskiller sig ved at alt er kræset for. De må simpelthen stå op før hønsene for at kunne lave så velsmagende en brunch. Yoghurt med friske bær, der er syltet i hyldeblomstsaft. Den smagte pragtfuldt og jeg nød at sætte tænderne i hvert et bær. Laks med peberrodscreme, serrano skinke og chorizo, oste, hjemmelavet brød og en marmelade, som var en appelsinmarmelade, men rørt med vanilje og kanel og muligvis også kardemomme. Mere kan jeg ikke huske om den, men jeg har aldrig smagt sådan en smag Wau…

Themsens Cafe´ Og Fristelser

Så jeg spurgte, om jeg kunne købe den med hjem fra deres lille fine butik. Det kan jeg, men der skulle lige laves mere af den, så i morgen skulle den være til at købe derinde igen. Den skal hjembringes. Betjeningen var utrolig behagelig og helt i tråd med atmosfæren. Ikke noget med næsen i sky, hvilket jeg finder helt latterligt, når jeg oplever dette. Her var der viden om maden og smil på læben. Skønt og dejligt at opleve.

love2live.dk og Themsens Cafe´ Og FristelserJeg kan, uanset om du er fra Odense eller udenbys fra, og søger et sted at nyde hjemmelavede fristelser virkelig anbefale at smage dig igennem fristelser herfra.

(OH… Har opdaget at de torsdag og fredag har simreretter…

Det må jeg have mit Dreamteam med til)

Har du gode tips til fristelser på spændende spisesteder, så skriv endelig herunder i kommentarfeltet. Eller om der er andet fra Themsens Cafe´ Og Fristelser, som bare er et must at tage som mit næste valg derinde. Jeg nyder at få gode tips.

Vil du se mere kan du læse på Themsens Cafe & Fristelser

Konrads Food & Coffee

Her er et tip til en lækker frokost i det Fynske i smukke Lundeborg >>>

Kærligst Kristina / lovelive

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Cafe´ Besøg Og Hjemmelavede Fristelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *