Blog

Smukke Tånegle Med Gele Og Nogle Vipper Der Gror (Som Ukrudt)

2. november 2016 MissK 0Comment

Sådan får du de smukkeste tånegle

Tånegle med lakering af geleneglelak. Det er lige noget for mig. Det holder vildt godt, og når der bades i pool og havvand, så bliver lakken bare siddende, så du ikke skal tumle rundt med en flaske neglelak på din ferie. Den sidder bare lige der, hvor den blev lagt. I hverdagen er det ligeledes vildt praktisk, at jeg ikke skal spendere tid på at lakke negle. OG… Så ser de samtidig bare super flotte ud. Ingen skallet neglelak eller ridser.

Smukke tånegle og de flotteste lange vipper med love2live

Ganske enkelt smukke blanke ny lakerede tånegle i ugevis

Jeg får “lavet mine tånegle” af negleteknikker Heidi ved Salon Skovalleén. Jeg kan varmt anbefale hende. Hun er uhyre professionel og dygtig til at ramme den farve, som jeg møjsommeligt prøver at finde ud af, hvad hedder. Det går forholdsvis stærkt at få lavet så holdbare tånegle med geleneglelak (det er kun mig der laver panik ved at vippe tæerne op i den der “tørremaskine” med lys i). Så kan ligeledes sige at Heidi også er ret overbærende, hvis du skulle fjumre lidt med fødderne som jeg.

Smukke tånegle og de flotteste lange vipper med love2liveMine øjenvipper gror som ukrudt…… med vilje

Jeg har købt sådan en slags gødning til at få mine  øjenvipper til at gro. Jeg troede helt ærligt ikke på, at det virkede før en kollega skrev til mig i et opslag på Facebook, at hun havde måttet stoppe med brugen af dette vidundermiddel, idet hendes vipper ramte hendes solbrilleglas. BUM… Købt. Jeg har købt den “øjenvippe gødning”, som hedder M2 Beaute´, og det er helt vildt. Mine vipper er allerede på 2 uger groet synligt længere.

Smukke tånegle og de flotteste lange vipper med love2live
Mine øjenvipper har altid været rædsomt korte, så jeg dansede rundt og selfiede den, da jeg lagde mascara forleden, fordi de er blevet synligt længere (OBS Ikke sponsoreret).

Løft til tunge øjenlåg med længere vipper

Tunge øjenlåg bliver visuelt lettere at se på, når dine vipper er længere. Især hvis du fylder godt med mascara yderst på vippekanterne. Det giver et visuelt løft og dermed en mini “ansigtsløftning”, idet du med dine længere øjenvipper får løftet huden visuelt om øjnene. Jeg synes mine øjne ser mere strålende ud, og glæder mig til, de rammer glassene på mine solbriller. Dem bruger jeg året rundt, det er rart, når jeg kører bil, og solen i efteråret og vinteren står lavt på himmelen.

Smukke tånegle og de flotteste lange vipper med love2live
Øjenvippe “gødningen” påføres som en eyeliner (det svider lidt, når jeg skal være helt ærlig, men det går over efter et lille øjeblik).

Du finder Heidi fra Salon Skovalleén her   hvis du skulle være fristet til at få endnu smukkere tånegle. Jeg håber du kan bruge mine små tips til at få smukkere tånegle og længere vipper. Altid skønt med inspiration, så har du gode fif, så kom endelig med dem i kommentarfeltet. Jeg er vild med det.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *