Mad & Drikke

Restauranter Odense – Find 10 Af Dem Lige Her

28. juni 2017 MissK 1Comment

Restauranter Odense finder du her.

Restauranter Odense findes der masser af. Der er efterhånden et helt igennem fantastisk udvalg af både mindre cafeér, vinbarer, gourmet og mange andre muligheder.

Restauranter Odense - anmeldelser - love2live

 

For et “madøre” som jeg er det en gave at bo i en by, hvor der endelig er så rigt et udvalg. Derfor har jeg lavet denne oversigt, så du kan inspireres af mine besøg her og der. Du får alt lige fra den hyggelige brunch til en salat og burger, vinbarer og til en gourmet middag.

Restauranter i Odense – Brunch

Vil du have en brunch i særklasse, så kan jeg varmt anbefale at lægge vejen forbi Themsens Cafe´ og Fristelser i Overgade. Her er det lækreste brød, hjemmelavede marmelader, safte og en service helt udover det sædvanlige. Du kan læse min oplevelse herunder og gå direkte til deres hjemmeside HER

Themsens Cafe´ Og Fristelser 

Restauranter Odense - dansk blogger - love2live

Men også hos den utrolig hyggelige Cafe´ Fleuri får du en helt unik brunch eller som jeg nød en kop kaffe med lidt brød til. Her er en lille gårdhave hvor du i ro kan nyde at blive hensat til ren nydelse. Du kan læse min anmeldelse herunder:

Cafe Fleuri – Her får du stemning & De lækreste smagsoplevelser.  

Se åbningstider mm her

Restauraner Odense - Cafe Fleuri - Kristina Sindberg - love2live

 

Restauranter Odense – Cafe´ og Vinbarer

Der er 2 vinbarer jeg er særlig vild med.

Vinbaren Lalou i Pogestræde, Odense:

Restauranter Odense - Juli Favoritter - love2liveEn kærestetur til den nyere Vinbar i Odense Lalou, kan varmt anbefales. Her emmer af atmosfære, der er excellent betjening og absolut et bredt udvalg af vine for enhver smag og pengepung. Vi valgte en Pinot Gris til en menu med forskelligt charcuteri og de lækreste oliven til. Det smagte himmelsk og er simpelthen en af mine favoritter.

Du kan besøge deres hjemmeside her

Ligeledes på Amys Winehouse får du en excellent oplevelse og ikke mindst på….

S´Vineriet i Klaregade.

Den sidste har jeg skrevet en anmeldelse om, da jeg var fuldstændig hensat af forførelse i tapas og de lækreste vine. Du kan læse mit indlæg herunder:

Svineriet – Imponerende lækkert. 

Du finder deres egen hjemmeside HER

Restauranter Odense - Svineriet - S´Vineriet - lovelive
S´Vineriet byder nok efter min mening på den lækreste tapas i byen.

Odense restauranter er der som nævnt utrolig mange af. Der findes også små steder som f.eks. AC Deli, hvor du kan tage mad med hjem fra. OG det er altså ikke bare mad, det er det ypperste i kød, salater og meget mere. Så hvis du er i Odense og vil have dig noget lækkert med hjem i stedet for en tur på restaurant, så smut ned i Læssøegade og find lækkerier hos AC Deli. Du finder dem HER har du Instagram kan du virkelig følge med i dagens udbud HER 

Restauranter Odense - guide - anmeldelser - love2live

Gourmet på Restauranter Odense

Sortebro Kro, så er det sagt. Den ligger idyllisk ved Den Fynske Landsby. Jeg er vild med stemningen her, hvis det ikke skal være med fuld fart, hotte drinks og det mere moderne interiør som du får hos Mash.

Du kan læse min anmeldelse af Sortebro Kro herunder:

Sortebro Kro Frister… 

Restauranter Odense - anmeldelser - love2live

Du finder deres kort og åbningstider HER

En af de nyere restauranter Odense er Mash. Den må jo bare besøges og maden var virkelig lækker.

Restauranter Odense - guide - anmeldelser - love2live

Herudover kunne bartenderen virkelig trylle. Han lavede fantastiske cocktails og gav en excellent service og vidensdeling. Jeg fik lov at smage en ny cocktail på kortet strawberry daiquiri 2,0 – Måske bliver det navnet fik jeg hvisket i øret. Besøg Mash HER 

Restauranter Odense - guide - anmeldelser - love2live
Bartenderen Simon hos Mash giver den med passion her for den ypperste cocktail.

Uhm…. Den cocktail toppede aftenen fuldstændig op.

Restauranter Odense - guide - anmeldelser - love2live

Restauranter Odense – Mine anmeldelser af flere

Cafe´ Soup Stone. Læs min anmeldelse herunder:

Excellent Suppe med himmelsk smag  

Et af de nyeste steder er Cafe´ Skt Anne, som ligger ved Skt Annes Plads. Herunder mit indlæg på Love2Live om mit besøg her:

Charme & Kærlighed For (Øko) Mad – Den Ny Cafe Skt Anne

To Go…..

Intimiderende Lækkert Hos Rosticceria 

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med din oplevelse af restauranter Odense. Har du tips så skriv endelig til mig. Så har jeg en god undskyldning for at tage (endnu) mere ud og nyde lækker mad.

Kærligst Kristina / Love2Live

One thought on “Restauranter Odense – Find 10 Af Dem Lige Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *