Blog

Ubeskrivelig Velvære – Massage Therapy

1. november 2016 MissK 0Comment

Ubeskrivelig velvære med therapy massage

Ubeskrivelig følelse af velvære. Jeg er imponeret. På den første lidt grå mandag aften efter vi har stillet urene 1 time tilbage, nød jeg at kunne lægge mig i massagebriksen hos Ivona, som har Odense Massage Therapy. Det er ubetinget den bedste massage jeg nogensinde har fået. OG… Det siger ikke så lidt. Kombinationen af massageformen og therapy gav en oplevelse af velvære fra top til tå og inderst til yderst. Wau… Sådan.

Ubeskrivelig professionel luksus  massage i små lokaler

Jeg har prøvet store som mindre kendte steder og ligeledes de mere almindelige spa og massage behandlinger, og jeg kunne ikke stå for et tilbud på denne massage, som indeholder therapy samtidig. Ivona har lejet sig ind i et mindre lokale og arbejder udelukkende sidst på dagen, idet hun studerer. En kvinde med ben i næsen og på samme tid så hjertevarm og god til at spørge ind efter hun har budt mig velkommen og jeg sidder med en kop afslappende te.

Ubeskrivelig følelse af velvære

 

Laaange strøg – Det giver en ubeskrivelig fornemmelse

Massagen jeg fik hedder:

Moravian Lao – Pau oil massage

Laaange strøg og dybt behagelig. Ikke det her sædvanlige trykkeri, som gør skrigende ondt. Jeg siger altid, at jeg ønsker, det ikke skal være hårde tryk, men det har ingen forstået rigtigt før denne mandag aften. Jeg får efterfølgende en:

Reiki Balancing

Som jeg oplevede fantastisk efter en times massage. Reiki er en hånd, der bliver lagt forskellige steder på din krop og ansigt (obs ikke alt det her med en engel, der sender dig god energi…). Jeg fandt det forunderligt, at Ivona lige præcis vidste, hvor hun skulle sætte hænderne under denne behandling. Men hun er også grundigt uddannet med masser af erfaring fra sit hjemland. Hun er uddannet massage therapist

Ubeskrivelig følelse af velvære

 

Ja… Jeg blev noget spørgelysten bagefter…

Da jeg ikke kunne forstå, hvad det er, hun kan, som jeg ikke har haft fornøjelsen af før. Det her med at ville hjælpe andre via therapy og samtidig have den rigtige viden og talentet til at massere. Jeg kan på det varmeste anbefale Odense Therapy Massage ved Ivona. Hun taler flot engelsk og kan sagtens forstå dig også selvom dit engelske er lidt rustent. Så kan du leve med, at du ikke kommer ind i et univers af hvide badekåber og frotteklipklappere og en duns af duft der bliver dysset ud i lokalet, men i et rent og pænt lokale ved et solcenter, så er det her, du får en ubeskrivelig massage og efterfølgende velvære. Jeg var vild med det, og kommer helt sikkert igen.

Lyst til at se mere om denne massage therapy form. Så check ud på Odense Massage Therapy

Nye oplevelser ?

Jeg er vild med at opdage nye oplevelser, så har du gode tips, må du endelig skrive her. Det er så dejligt med inspiration. Har du prøvet nogle af de andre massage og therapy oplevelser hos Ivona, så vil jeg vildt gerne høre om dem, så jeg ved, hvad jeg skal prøve af næste gang. Bare skriv løs i kommentarfeltet på Facebook eller under dette opslag. Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *