Mad & Drikke

Pop Up Cafe´ I Lundeborg – Forrygende Oplevelse

25. juli 2018 MissK 1Comment

Pop Up Cafe´ I Lundeborg

Pop Up Cafe´ med et forrygende lækkert klassisk stjerneskud. Er du på jagt efter autentisk stemning, så besøg Lundeborg. Byen, bådehavnen, stranden og historien er i sig selv fantastisk at opleve, udover dette er her den mest vidunderlige mad til en sommerdag hos Pakhusgårdens pop up cafe´.

Pop Up Cafe´ - Lundeborg - Pakhusgården - Love2Live - Kristina Sindberg

Pop Up Cafe´ – Forrygende Lækkert & Sød Betjening

Jeg fik det mest lækre stjerneskud. Her var alt, som der hører sig til med smørstegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, asparges, røget laks på hjemmebagt brød og så dressing. Mums…. Her skal jeg til igen. Betjeningen var ualmindelig sød og behagelig. Der blev kælet for maden og vi kunne blot sidde og nyde maden med det mest fantastiske kig udover havet og havnen.

Pop Up Cafe´ - Lundeborg - Pakhusgården - Love2Live - Kristina Sindberg

Pop Up Cafe´ I Lundeborg & Kolde, læskende drikke

Stranden ligger ganske kort fra caféen, og der fik vi badet løs og solet os. Der er så fine forhold her, og når tørsten melder sig efter andet end de efterhånden for os ihvertfald lunkne drikkevarer i bilen og strandtasken, så er det oplagt at hente en iskaffe med sirup eller andet fristende hos Pakhusgårdens Pop Up Cafe´.

Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Lundeborg og at spise på denne pop up cafe´, som virkelig byder på friske råvarer og smagen af Dansk sommer, når den er bedst.

Du finder adresse HER  og kan se menukort HER – Der er masser af andre fristelser bland andet en lakserilette, som jeg snart må forbi og prøve.

På vejen stemmer jeg nok i med Lundeborg Hymnen af Ove Bager:

“Er du trist og har du sorg i sinde, så tag med mig ned til Lundeborg”. Denne dag var jeg var hverken trist eller med sorg i sindet, men du store hvor blev jeg endnu gladere af denne oplevelse.

Jeg har skrevet flere anmeldelser af Fynske restauranter og cafeér. Dem kan du læse HER

Kærligst Kristina – Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

One thought on “Pop Up Cafe´ I Lundeborg – Forrygende Oplevelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *