Blog

Vidste Du Forresten #4 At Livet SQ Aldrig Bliver Helt Perfekt

21. december 2016 MissK 0Comment

Livet Bliver SQ Aldrig Helt Perfekt

Livet er en finurlig og vidunderlig rejse. Men at tro, at det kan gøres helt perfekt, er en illusion. HVIS… Det var helt perfekt, så ville man alligevel drømme om at få noget mere ud af det. Lidt som at have købt en ny cykel og efter et stykke tid tager denne for givet, og så vil man bare have flere gear eller andre bremser efter et stykke tid.

Livet Givet

Vi har alle fået livet givet. Smukt, skrøbeligt til tider og en spændende rejse. Jeg tror på, at uanset hvad man gør for at få det, man opfatter som det perfekte liv, er der altid noget nyt, der dukker op. Det kan være ydre påvirkninger, som man ikke har nogen mulighed for at gøre noget ved. En naturkatastrofe er et meget godt eksempel på dette. Der hvor jeg vil hen med dette er, at livet nogle gange uanset om man netop har gjort sig en sejr i dette ved at knokle som en vild for at opnå XX resultat, da kan vejen derhen have været dybt inspirerende og lærerig og det er her livet føles helt perfekt. Dog kommer der ude på den anden side en reaktion fremkaldet af det mål man har nået, som ikke lige var givet og sq ikke gør at livet alligevel er helt perfekt.

Råben op efter nye “Verdener”

Når man har knoklet for at kunne blive dygtigere til et job, købt drømmehuset, sat et barn i Verden, fundet drømmepartneren eller realiseret et behov man længe havde drømt om, så føles livet helt perfekt. Lige præcis i en given periode. Jeg mener, det er vigtigt at blive ved med at glæde sig over dette ved at minde sig selv om dette. MEN…. Vi forledes altså som mennesker til at blive ved at råbe op efter nye “Verdener”. Vi vil ha´…. Flere drømmehuse, børn og realisere flere egne behov. Det er der jo for såvidt ikke noget dårligt i, det jeg mener er, at man bliver altså ikke lykkeligere af et større hus eller…

Flere penge i banken

Det luner da, og giver en tryghed. MEN lykke kan ikke købes for penge. Den findes et andet sted i livet (ihvertfald efter min mening). Det er skønt med en process i livet, som udvikler, og gør livet perfekt. Der er dog også nødt til at være noget, som vejer på den anden del af vægtskålen, som ikke er så lyserødt, hvis man virkelig vil mærke helt efter, hvad det er for behov, man har eller ikke har fået gjort noget ved. Det har bogen: “Tag Dit Lys Hjem” givet mig et fantastisk indblik i.

Indlægget: “Sig Nej Sæt Grænser Og Få Et Bedre Liv” kunne også være relevant at se nærmere på.

Nyd nuet i livet

Nyd hver en lille som større perfekt ting i livet ved at huske dig selv på denne i ny og næ. Det er sundt og bekræftende, ligesom at have lyst at erobre nye Verdener, men gør man det sidste til det primære, så smuldrer det perfekte SQ en anelse. Nyd nuet i livet.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *