Blog

Her Får Du Danske Julesange Og En Brandslukker

22. december 2016 MissK 0Comment

Julesange og en brandslukker

Julesange og en brandslukker… Her får du lige en hurtig vej til alle de danske julesange lige fra “Højt fra træets grønne top” til “Dejlig er Jorden”. Bare hvis du skulle have forlagt julesangbøgerne eller skulle få en mindre brand juleaften.

Danske julesange og julesalmer  som e-bog for en tikrone kan godt redde juleaften, hvis du skulle have forlagt dine julesangbøger, eller har glemt at du ikke har fået købt dem ind. Den er lige til at printe ud, og julefreden kan sænke sig inden turen rundt om træet.

Brandslukker

Jeg har denne lille bandit, som kan redde hjemmet fra en brand. Så behøver jeg ikke have spande med vand eller store dunke stående ved træet. Den er foruden også smart i dagligdagens tryghed. Stearinlys, nytår, grillen, bilen eller campingvognen. Der er mange steder denne har en funktion. Blot et lille tip. Du kan læse mere og købe den her (obs ikke sponsoreret).

Bare lige 2 hurtige tip til en glad juleaften.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *