Blog

Pift Op Med Lækre Ting Til Dig Og Dit Hjem

17. december 2016 MissK 0Comment

Pift dit hjem op

Pift dit hjem op med lækkert interiør. Her får du lækre ting til inspiration. Jeg synes det vigtigste er at de ting der vælges til hjemmet er præcis det, som man føler sig tilpas med at omgive sig med. Det får hjemmet til at udstråle personlighed og varme.

Pift op med Design og Interiør på love2liveI en patriciervilla er der nogle muligheder og i et parcelhus nogle andre. Nogle gange kan jeg være helt vild efter et look fra en stue, som jeg har set i et magasin MEN… Så passer det bare ikke ind i mit hjem. På trods af at det faktisk lige er mig, og udstråler lige præcis det, jeg synes passer med den jeg er. Her får du nogle lækre ting, som jeg er vild med, og kan passe ind i forskellige hjem, så du både får stilen og kan sætte en lampe op, der normalt ville ses et sted, men med den rigtige styling også kan nydes i andre hjem.

Pift op med en DIY Lampe

Piftdit hjem op med love2liveDenne lampe er fra House Doctor og kan passe smukt ind i mange forskellige hjem. Jeg er lidt vild med at den kan formes på flere måder, så man får sat sit eget præg på den.

Pift op med interiør med love2live
Puder og mange puder både til gulv og sofaen fra PYTT Living

Den fedeste TO DO Tavle fra Juncher – (Fås i flere farver)

Pift dit hjem op - love2liveGå på opdagelse i unikke plakater fra Storartet Hjem 

Pift op - love2live

En Smuk Karaffel pynter og er på samme tid virkelig en af prikkerne over Iét når du pynter et smukt bord.

Pift op - interiør - love2liveMasser af smukke vaser og levende lys i smukke stager giver et helt særligt liv og varme til hjemmet.

Pift op med interiør med love2livePift op i hjemmet…

Med lige det du synes gør det her ekstra. Det er lidt som en god leg at bruge sin kreative side føler jeg. OG… Herudover får jeg “et nyt hjem” med bare lidt få ting, som giver et helt nyt udtryk.

Gode tips ? Del dem endelig med mig. Jeg er vild md sparring og inspiration. Du kan skrive herunder i kommentarfeltet eller under indlægget på min Facebook side Love2Live.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *